«Hjemme Alene»:

Slik gikk det med «Hjemme Alene»-stjernene

Hvordan gikk det egentlig med Kevin, moren og den slemme storebroren?

«HJEMME ALENE»: Macaulay Culkin var ikke eldre enn 10 år da han spilte rollen som Kevin McCallister. Foto: Home Alone
«HJEMME ALENE»: Macaulay Culkin var ikke eldre enn 10 år da han spilte rollen som Kevin McCallister. Foto: Home Alone Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje vanskelig å tro, men det er faktisk hele 26 år siden «Hjemme Alene» rullet over tv-skjermen for første gang.

Den morsomme filmen har blitt en klassiker siden den gang, og de færreste av oss kan kalle det ordentlig jul uten å ha sett lille Kevin McCallister sette opp noen feller for de slemme innbruddstyvene. Men siden det er hele 26 år siden innspilling, kan det være utfordrende å kjenne igjen noen av skuespillerne. Vi tok derfor en titt, og fant ut hvordan det egentlig går med skuespillerne, 26 år senere.

LES OGSÅ: Slik ser barnestjernene ut nå

1. Macaulay Culkin (37)

Sjarmtrollet Culkin tok verden med storm som Kevin McCallister, den smarte og veslevoksne ungen som laget oppfinnsomme feller for innbruddstyvene. Etter å ha spilt i to filmer for «Hjemme Alene»-serien, dukket han blant annet opp i «The Good son» og «Getting Even With Dad», før han trakk seg tilbake fra rampelyset, og droppet filmkarrieren for en stund. Han fortsatte likevel å henge med kjendisene, og var blant annet nær venn med Michael Jackson, og datet Mila Kunis i åtte år, før de gjorde det slutt i 2010.

Macaulay Culkin aka. Kevin McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Macaulay Culkin aka. Kevin McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

2. Catherine O'Hara (63)

Det er umulig å ikke bli glad i Catherine O'Hara i rollen som den kjærlige moren Kate McCallister. Hun er villig til å gjøre alt i sin makt for å komme hjem til sønnen Kevin, så raskt som overhodet mulig. Etter «Hjemme Alene» har hun blant annet spilt inn stemmen til Sally i «The Nightmare Before Christmas», dessuten har hun fått stor suksess i rollen som Carol Ward i «Six Feet Under».

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Gossip Girl»-skuespillerne

Catherine O'Hara aka. Kate McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Catherine O'Hara aka. Kate McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

3. John Heard

John spilte rollen som den fornuftige og rolige familiefaren Peter McCallister. John Heard døde dessverre i juli 2017. Før den tid dukker han imidlertid opp som John Riley i filmen «Gladiator», og har spilt inn en film i året helt siden 1987.

John Heard aka. Peter McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
John Heard aka. Peter McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

4. Devin Ratray (40)

Devin var på sin side lett å mislike, da han i «Hjemme Alene» spiller rollen som den usympatiske storebroren Buzz McCallister. Det er fremdeles rollen han er mest kjent for, men han har holdt seg i filmbransjen siden «Hjemme Alene»-suksessen. Han har blant annet spilt i serien «Law & Order», samt dukket opp i Ryan Renolds film «R.I.P.D.».

LESOGSÅ: Superstjernen er ikke til å kjenne igjen

Devin Ratray aka. Buzz McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Devin Ratray aka. Buzz McCallister. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

5. Roberts Blossom

Roberts smeltet en rekke hjerter med rollen som den gamle mannen Marley. Han som alle trodde var slem, men som viste seg å være en fantastisk sympatisk mann, som bare ønsket kontakt med sønnen og barnebarnet sitt igjen. Hans siste store rolle var i filmen «The Quick and The Dead», og deretter brukte han pensjonisttilværelsen på å skrive dikt. Han døde av et slag i 2011, 87 år gammel.

LES OGSÅ: Hinter Adriana Lima om at hun vil slutte i Victoria's Secret?

Roberts Blossom aka. The Old Man Marley. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Roberts Blossom aka. The Old Man Marley. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

6. Joe Pesci (74)

Joe spilte rollen som en av de slemme innbruddstyvene, men selv om de fleste av ungene er litt redd ham, er det umulig å ikke le når han går i fellene til Kevin. Han har vunnet både BAFTA-prosen, og en Oscar for beste støtterolle, da han spilte i «Raging Bull» sammen med Robert De Niro og Martin Scorsese. De tre spilte også i filmen «Casino» sammen. Etter at vi passerte år 2000 har han blant annet vært med i «Love Ranch», og lånt vekk stemmen sin til Komar i «Heart of the Warrior».

Joe Pesci aka. Harry. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Joe Pesci aka. Harry. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer

7. Daniel Stern (60)

Daniel spilte rollen som den morsommere, og litt dummere innbruddstyven. Etter «Hjemme Alene» har han blant annet vært med på tv-serien «The Wonder Years», og benyttet mye av fritiden sin til frivillig arbeid. Hvem hadde vel trodd at innbruddstyven viste seg å ha et hjerte av gull?

LES OGSÅ: Video av Gigi Hadid med ubarberte armhuler fikk hatet til å ta av på sosiale medier

Daniel Stern aka. Marv. Foto: Home Alone / NTB Scanpix
Daniel Stern aka. Marv. Foto: Home Alone / NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer