Simpson-barna

Slik gikk det med Simpson-barna

Sydney (8) og Justin (5) sov i andre etasje da mamma Nicole ble brutalt drept.

SIMPSON-BARNA: Disse bildene er tatt i 1994, kort tid før Nicole Brown Simpson ble drept i sitt eget hjem i Brentwood. Barna Sydney og Justin Simpson lå i andre etasje og sov da deres mor mistet livet. Pappa O.J. Simpson ble mistenkt for mordet, men har alltid hevdet sin uskyld. FOTO: NTB
SIMPSON-BARNA: Disse bildene er tatt i 1994, kort tid før Nicole Brown Simpson ble drept i sitt eget hjem i Brentwood. Barna Sydney og Justin Simpson lå i andre etasje og sov da deres mor mistet livet. Pappa O.J. Simpson ble mistenkt for mordet, men har alltid hevdet sin uskyld. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 12. juni 1994 fikk de to barna Justin Ryan Simpson og Sydney Brooke Simpson livene sine snudd på hodet da deres kjære mor, 35 år gamle Nicole Brown Simpson, ble funnet drept i familiens hjem i Brentwood i California. Justin var på dét tidspunktet fem år, mens Sydney var åtte år.

Da de brutale mordene på Nicole Brown Simpson og servitøren Ronald Goldman ble gjennomført på kveldstid den varme sommerdagen i juni lå de to barna og sov i etasjen over. De to skal ikke ha fått med seg hva som foregikk i underetasjen. Nicole og Ronald ble funnet drept rett utenfor inngangen til det fasjonable huset.

Justin og Sydneys far Orenthal James, også kjent som O.J. Simpson (73), ble raskt knyttet til mordet, og jakten på den folkekjære tidligere amerikanske fotballspilleren ble ubønnhørlig dekket av pressen både i inn- og utland.

I 1995 ble O.J. frifunnet for drapet på sin ekskone, men i en etterfølgende sivil rettssak to år senere ble han allikevel funnet ansvarlig for drapene på både Nicole Simpson og servitøren Ronald Goldman, og ble også dømt til å betale erstatning til de etterlatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer