Sopranos

Slik gikk det med Sopranos-stjernen!

Edie Falco spilte den ikoniske Carmela-rollen i kultserien Sopranos.

SOPRANOS: Edie Falco spilte Carmela Soprano, kona til mafiabossen Tony Soprano i serien med samme navn. FOTO: HBO
SOPRANOS: Edie Falco spilte Carmela Soprano, kona til mafiabossen Tony Soprano i serien med samme navn. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

På slutten av 90-tallet hadde HBO-serien Sopranos premiere, og skulle vise seg å bli en av verdens mest populære TV-serier.

Serien tar for seg den italiensk-amerikanske mafiabossen Tony Sopranos liv og virke i New Jersey, der han sjonglerer mellom familielivet med sin lugubre mafiavirksomhet, samtidig som han relativt motvillig går i terapi for panikkangsanfall han har opplevd midtveis i livet.

Serien har høstet utallige utmerkelser både for manus, skuespillerprestasjoner og regi, og er blitt en ikonisk serie som har lagt grunnlaget for mange av de mest populære TV-seriene vi ser i dag.

Ble kuttet ut i klippen i ny Sopranos-prequel

På rollelisten var stjerner som James Gandolfini og Lorraine Bracco (67), som spilte Tony Soprano og psykologen Jennifer Melfi.

Lilyhammer-stjernen Steven Van Zandt (71) spilte Tony Sopranos medsammensvorne Silvio Dante, mens Edie Falco (58) hadde den ikoniske rollen som mafiabossen Tony Sopranos kone Carmela Soprano.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer