One Three Hill:

Slik gikk det med stjernene fra «One Tree Hill»

Mange av hovedpersonene har vært å se på TV-skjermen i ettertid, mens én har sittet i fengsel.

ONE TREE HILL: Det begynner å bli en stund siden vi så stjernene fra «One Tree Hill» på skjermen. Foto: One Tree Hill
ONE TREE HILL: Det begynner å bli en stund siden vi så stjernene fra «One Tree Hill» på skjermen. Foto: One Tree Hill Vis mer
Publisert

Det føles som i går at stjernene fra «One Tree Hill» fremdeles var på TV-skjermen, men utrolig nok har det allerede gått seks år siden siste episode ble sendt.

Vi fulgte favorittkarakterene våre gjennom tenåringsbryllup, drama og urealistiske forventninger fra både foreldre og venner. De hjalp oss gjennom en veldig turbulent reise i tenårene. Og selv om vi aldri kan få takket dem nok, har vi tatt en titt for å finne ut av hvordan det egentlig gikk med dem, og hva de gjør i dag.

LES OGSÅ: 6 stjernekollegaer som egentlig hatet hverandre i virkeligheten

Bethany Joy Lenz (Haley James):

Bethany spilte rollen som den ansvarlige og pragmatiske Haley i TV-serien. Etter at serien var over giftet hun seg og fikk en datter, før hun skilte seg igjen i 2012. Etter ha vært på turné med stjerner som Michelle Branch og Davin DeGraw gikk hun tilbake til skuespilleryrket, og dukket blant annet opp i tv-serien «Dexter».

James Lafferty (Nathan Scott):

James spilte rollen Nathan, en typisk sportsidiot som hadde til vane å blande seg opp i situasjoner han ikke hørte hjemme i. Etter serien begynte Lafferty å produsere en realityserie sammen med broren Stephen Colletti, og deretter fant han veien til NBC-serien «Crisis». Nå har imidlertid «Crisis» akkurat blitt kuttet fra kanalen, så da gjenstår det å se hva Lafferty satser på videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer