One Three Hill:

Slik gikk det med stjernene fra «One Tree Hill»

Mange av hovedpersonene har vært å se på TV-skjermen i ettertid, mens én har sittet i fengsel.

ONE TREE HILL: Det begynner å bli en stund siden vi så stjernene fra «One Tree Hill» på skjermen. Foto: One Tree Hill
ONE TREE HILL: Det begynner å bli en stund siden vi så stjernene fra «One Tree Hill» på skjermen. Foto: One Tree Hill Vis mer
Publisert

Det føles som i går at stjernene fra «One Tree Hill» fremdeles var på TV-skjermen, men utrolig nok har det allerede gått seks år siden siste episode ble sendt.

Vi fulgte favorittkarakterene våre gjennom tenåringsbryllup, drama og urealistiske forventninger fra både foreldre og venner. De hjalp oss gjennom en veldig turbulent reise i tenårene. Og selv om vi aldri kan få takket dem nok, har vi tatt en titt for å finne ut av hvordan det egentlig gikk med dem, og hva de gjør i dag.

LES OGSÅ: 6 stjernekollegaer som egentlig hatet hverandre i virkeligheten

Bethany Joy Lenz (Haley James):

Bethany spilte rollen som den ansvarlige og pragmatiske Haley i TV-serien. Etter at serien var over giftet hun seg og fikk en datter, før hun skilte seg igjen i 2012. Etter ha vært på turné med stjerner som Michelle Branch og Davin DeGraw gikk hun tilbake til skuespilleryrket, og dukket blant annet opp i tv-serien «Dexter».

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

James Lafferty (Nathan Scott):

James spilte rollen Nathan, en typisk sportsidiot som hadde til vane å blande seg opp i situasjoner han ikke hørte hjemme i. Etter serien begynte Lafferty å produsere en realityserie sammen med broren Stephen Colletti, og deretter fant han veien til NBC-serien «Crisis». Nå har imidlertid «Crisis» akkurat blitt kuttet fra kanalen, så da gjenstår det å se hva Lafferty satser på videre.

LES OGSÅ: 5 TV-serier som passer ditt stjernetegn

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

Sophia Bush (Brooke Davis):

Det var umulig å ikke like rollen til Sophia. Karakteren Brooke havnet alltid i trøbbel, og hun tok alltid det hun ville ha, uten dårlig samvittighet. Akkurat som Brooke, ble også Sophia raskt forelsket utenfor settet. I løpet av innspillingsperioden til serien var hun gift med medskuespiller Chad Michael Murray en stund, før de gikk hvert til sitt. Etter serien tok slutt forfulgte hun skuespillerkarrieren i NBC-serien «Chicago P.D», hvor hun spiller rollen som etterforsker.

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

Chad Michael Murray (Lucas Scott):

Lucas Scott var uten tvil alle 14-årige jenters drømmemann på begynnelsen av 2000-tallet, og det var virkelig ingenting å utsette på den blonde kjekkasen. Det var imidlertid ikke like rolig rundt skuespilleren Chad Michael Murray, som til slutt ikke dukket opp i de to siste sesongene av serien. Ryktene sier at produsentene av serien ønsket å spare penger, men dette har ikke blitt bekreftet. Etter at serien tok slutt, gjorde Murray en opptreden i serien «Southland». Han har også skrevet en tegneserie med navnet «Everlast».

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

Hilarie Burton (Peyton Sawyer):

Hilarie spilte rollen som Peyton, den rebelske cheerleaderen som hørte på rockemusikk, og utfordret alle sine fordommer. Allerede før «One Tree Hill»​ hadde filmet ferdig, hadde Burton fått seg en rolle i serien «White Collar», hvor hun spilte rollen som etterforsker Sara Ellis. Deretter har hun også dukket opp i små roller i seriene «Grey's Anatomy» og «Hostages». I 2010 fikk hun og kjæresten Jeffrey Dean Morgan en sønn sammen.

LES OGSÅ: Dette gjør «Clueless»-stjernene 23 år etter suksessen!

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

Antwon Tanner (Antwon Taylor):

Den mest seriøse spilleren på Raven sitt lag var en favoritt også blant fansen. Hans ord og visdom hjalp ham med å få seg kjærester gjennom serien, men i virkeligheten var det mer trøbbel under overflaten. I 2009 sa Tanner seg skyldig i å selge falske persondokumenter, og sonet noen måneder i fengsel. Nå ser imidlertid ting ut til å snu for skuespilleren, som nå har en rolle i komedieserien «Black Jesus».

LES OGSÅ: Husker du Juanita Solis fra Frustrerte fruer? Nå er hun blitt voksen!

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer

Lee Norris (Marvin McFadden):

Marvin var den søteste nerden på begynnelsen av 2000-tallet. Ingen over, og ingen ved siden. Skuespilleren Lee Norris har fått en vane med å spille nerdete roller. Allerede før han dukket opp i «One Tree Hill» elsket alle å hate serien «Boy Meets World», hvor han også spilte en nerdete rolle. Norris' seneste rolle er imidlertid i filmen «Gone Girl», sammen med Ben Affleck.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Den syvende himmel»-gjengen

Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix
Foto: One Tree Hill / NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer