The Nanny

Slik gikk det med «The Nanny»-stjernene?

Dette har de populære stjernene gjort siden suksessen for 28 år siden!

THE NANNY: Den populære serien gikk på TV i perioden 1993 til 1999, og i Norge ble den sendt på TV3. Dette har de gjort siden TV-suksessen! FOTO: NTB
THE NANNY: Den populære serien gikk på TV i perioden 1993 til 1999, og i Norge ble den sendt på TV3. Dette har de gjort siden TV-suksessen! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss i KK-redaksjonen vokste opp på 90-tallet, og vi mimret her om dagen tilbake til da vi løp hjem fra skolen for å benke oss foran TV-skjermen - dagens desiderte høydepunkt for mange!

Da var det gjerne serier som «Sunset Beach», «Fresh Prince of Bel Air» og «The Nanny» som rullet over de ikke så flatskjermaktige skjermene.

Og det var da én av oss plutselig fikk denne intro-låten «på hjernen»:

«She was working in a bridal shop in Flushing Queens,´Til her boyfriend kicked her out in one of those crushing scenes.What was she to do? Where was she to go? She was out on her fanny...So over the bridge from Flushing to the Sheffield´s door.She was there to sell make-up, but father saw more.She had style! She had flair! She was there! That´s how she became the Nanny!»

«The Nanny» handlet med andre ord om barnepiken Fran Fine som begynte å arbeide for den rike forretningsmannen Maxwell Sheffield for å passe på hans tre morløse barn. I virkeligheten ble disse rollene spilt av Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury og Madeline Zima.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer