Frusterte fruer:

Slik gikk det med tvillingene fra «Frustrerte fruer»

Hva gjør Porter og Preston Scavo nå?

PORTER OG PRESTON: Disse tvillingguttene er mest sannsynlig noen kjente fjes for de som har fulgt med på serien «Frustrerte Fruer». Nå er det omtrent 10 år siden denne innspillingen tok slutt - hva gjør de i dag? FOTO: Skjermdump
PORTER OG PRESTON: Disse tvillingguttene er mest sannsynlig noen kjente fjes for de som har fulgt med på serien «Frustrerte Fruer». Nå er det omtrent 10 år siden denne innspillingen tok slutt - hva gjør de i dag? FOTO: Skjermdump Vis mer
Publisert

Det var i 2004 at dramaserien «Frustrerte Fruer» begynte å rulle over amerikanske tv-skjermer, noe som var en stor suksess helt til siste episode ble sendt i 2012.

Dramaet foregår i den fiktive byen Fairview i Eagle State, og i Wisteria Lane følger vi livene til fire husmødre; Susan Mayer, Bree Van de Kamp, Gabrielle Solis og Lynette Scavo. Sistnevnte har de to tvillingsønnene Porter og Preston Scavo, som er eldst i søskenflokken. Tvillingene var en del av mødredramaet i fem av totalt åtte sesonger.

Denne serien ble brått en suksess også i Norge, og var på alles lepper i den perioden det ble sendt på TV 2.

Hyperaktive brødre

Porter og Preston er kjent for å være litt rebelske av natur. I sesong 1 er de en veldig stor del av serien, og da kommer det blant annet frem at mor Lynette mistenker at de har ADHD på grunn av sin hyperaktive oppførsel.

Når de blir eldre baller det seg på med alt fra røyking og drikking til ulovlig kjøring med familiebilen. Senere blir det også kjent at Porter har hatt en affære med en av sine mors beste venner, Anne Schilling. Hun forlater byen, og Porter blir anklaget for å ha startet en stor brann. I siste og åttende sesong blir det kunngjort at Porter har blitt far.

TVILLINGER: Tvillingene og skuespillerne Charlie og Max Carver var en del av Frustrerte Fruer i hele fem sesonger. FOTO: Skjermdump
TVILLINGER: Tvillingene og skuespillerne Charlie og Max Carver var en del av Frustrerte Fruer i hele fem sesonger. FOTO: Skjermdump Vis mer

LES OGSÅ: Juanita Solis har blitt tenåring!

Hva gjør de nå?

Nå er det omtrent ti år siden innspillingen av den siste sesongen til «Frustrerte Fruer» pågikk - så hva gjør disse identiske tvillingbrødrene Max og Charlie Carver i dag? KK har tatt en sjekk - og det er mye som tyder på at disse gutta ikke har så mange kjedelige dager, selv om fruene ikke lenger blir spilt inn!

Det er i alle fall ingen tvil om at populariteten blant Carver-brødrene står like sterkt nå som den har gjort tidligere. Med nesten to millioner følgere hver på Instagram har de bygget seg opp en real fanskare, og begge to jobber fortsatt som skuespillere i flere ulike filmer og tv-serier.

Charlie Carver (30)

SUKSESS: Han har blant annet gjort gjesteroller i seriene «Hawaii Five-O» og «The League» FOTO: NTB Scanpix
SUKSESS: Han har blant annet gjort gjesteroller i seriene «Hawaii Five-O» og «The League» FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Charlie debuterte på tv-skjermen med rollen som Porter i «Frustrerte Fruer», etter det prøvde han seg som varulv med navnet Ethan Steiner sammen med tvillingbroren i HBO-serien «Teen Wolf» - før han igjen dukket opp i en annen HBO-serie sammen med broren, nemlig «The Leftovers».

Men det er ikke bare sammen med sin eneggede bror at Charlie får skimte til på skjermen. Han har blant annet gjort gjesteroller i seriene «Hawaii Five-O» og «The League», i tillegg til at han har vært med på spillefilmer som «Underdogs», «Bad Asses» og «I Am Michael».

Kom ut av skapet

I 2017 dukket Charlie opp i ABC-miniserien «When We Rise». Denne produksjonen fulgte og gjenskapte utviklingen til LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner)-rettighetsbevegelsen, kun ett år etter at Charlie selv kom ut av skapet og sa han var homofil - samtidig som han poengterte at broren Max er hetero.

Nylig ble det lansert at Charlie skal ha en stor rolle i den kommende Netflix-dramaserien «Ratched».

Max Carver (30) - syv minutter yngre enn Charlie

HOVEDROLLE: Etter en god rekke som skuespiller i både filmer og serier debuterte Max i 2014 som hovedrolleinnehaver i filmen «Ask Me Anyting». FOTO: NTB Scanpix
HOVEDROLLE: Etter en god rekke som skuespiller i både filmer og serier debuterte Max i 2014 som hovedrolleinnehaver i filmen «Ask Me Anyting». FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med broren tv-debuterte Max i «Frustrerte Fruer» i 2008, før han deretter entret «Teen Wolf» som varulven Aiden. I 2014 deltok han også i HBO-serien «The Leftovers». Som nevnt tidligere spilte Max og Charlie tvillinger i alle disse tre seriene.

Uten tvillingbroren ved sin side har Max spilt i serier som «The Office», «Good Luck Charlie», «Victorious» og «Best Friends Forever». I 2014 hadde han en rolle i spillefilmen «Mantervention» - hvor han spilte livredder Joe, og i 2014 debuterte han som hovedrolle i filmen «Ask Me Anyting», sammen med blant andre Britt Robertson, Justin Long og Martin Sheen.

LES OGSÅ: Husker du «Ugly Naked Guy» fra «Friends»?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer