Jentetur

Slik har du ALDRI sett Janne Formoe før!

Fikk bryne seg på helt ny utfordring foran skjermen.

JENTETUR: Janne Formoes karakter Linda har mistet mann, barn, hus og bestevenn til en mye yngre influenser. FOTO: Nordisk Film Distribusjon AS / 74 Enterainment AS
JENTETUR: Janne Formoes karakter Linda har mistet mann, barn, hus og bestevenn til en mye yngre influenser. FOTO: Nordisk Film Distribusjon AS / 74 Enterainment AS Vis mer
Publisert

Jenteturen fra helvete er en mild beskrivelse av det som utspiller seg på lerretet i 95 minutter i den splitter nye kinofilmen Jentetur.

I hovedrollen finner vi Janne Formoe (47), som spiller den forsmådde ekskona Linda - som ikke kommer over det faktum at en ung, pen bloggerbabe har tatt over både mann, hus, barn og nå også bestevenninne.

Dette er Jannes aller første hovedrolle på film - og dermed har hun fått bryne seg på en helt ny utfordring!

Bestevenninnen spilles av Line Verndal (50) og influenseren spilles av Ida Ursin-Holm (31).

Vi har møtt trioen i forbindelse med presselanseringen av filmen, og de forteller at de hadde det utrolig gøy under innspilling av filmen - som foregikk på Hamar og Norefjell under koronapandemien.

- Det var da det var et lite smutthull i restriksjonene, som gjorde at Hamar og distriktet var litt mer åpent enn i hovedstaden, forklarer Line.

- Ja, det var en litt annen atmosfære der enn i Oslo, og vi følte rett og slett at vi var litt på jentetur mens vi spilte inn! supplerer Ida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer