Ryan Gosling

Slik har du aldri sett kjekkasen før

Fansen har delte meninger om Ryan Goslings nye utseende.

NY ROLLE: Ryan Gosling stiller opp med hvitbleket hår og svært definerte magemuskler i Gretha Gerwigs kommende film. FOTO: NTB.
NY ROLLE: Ryan Gosling stiller opp med hvitbleket hår og svært definerte magemuskler i Gretha Gerwigs kommende film. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Life in plastic, it's fantastic, sang Lene Nystrøm fra Aqua i 1997. Nesten 30 år etter kommer filmen. Og det er ikke noe rask som trer inn i rollene som Barbie og Ken.

Margot Robbie (31), kjent fra store roller som Harley Quinn i «Birds of Pray» og «Suicide Squad»-filmene og «I Tonya».

Robbie har også spilt en av verdens mest kjente kjærester: Tarzans Jane, og neste år dukker hun opp igjen på lerretet som ingen ringere enn selveste Barbie.

FØRSTE BILDE: Det første bildet fra filmingen av Margot Robbie som Barbie kom for noen uker siden. Filmen skal ha premiere 21. juli 2023. FOTO: NTB.
FØRSTE BILDE: Det første bildet fra filmingen av Margot Robbie som Barbie kom for noen uker siden. Filmen skal ha premiere 21. juli 2023. FOTO: NTB. Vis mer

Delte meninger

Til å åpne opp plastikkdøren på barbiebilen for henne, har Barbie selvsagt med seg sin Ken, som vil bli spilt av Ryan Gosling (41).

Gosling har tidligere imponert og sjarmert i filmer som «The Notebook», «Lala-land» og «First Man».

Så er det jo delte meninger om den kommende filmen selvsagt. Fans har hyllet Goslings transformasjon som Ken, mens andre har vært mindre entusiastisk for hans hvitblekede hår og definerte magemuskler. Det har resultert i utallige humoristiske memes og innlegg på sosiale medier.

For Warner Bros delte nylig to bilder i forbindelse med «Barbie: The Movie». Ett av Margot Robbie i den velkjente rosa bilen. Og ett hvor Ryan Gosling poserer meget solbrun, eller skal man si spraybrun, i åpen jeansvest med kanten på undertøyet godt synlig.

«Dette bildet skremmer livet av meg», lyder en av kommentarene i kommentarfeltet.

«Ikke et vondt ord om filmen, det er tross alt Ryan Gosling», skriver en annen.

Men selv om Gosling poserer som en mannlig bimbo, er det tydelig at han gjør det med et glimt i øye.

Perfeksjon kommer innenfra

Ifølge ELLE har det versert rykter om at Gosling på sin side takket pent nei til rollen, men at studioet skal ha nektet å lage filmen med noen andre enn ham som Ken.

Og på grunn av forsinkelser i andre filmprosjekter skal dermed Gosling plutselig ha funnet tid til Barbie likevel. Derfor er det enda en stund til vi kan lene oss tilbake med popcornet på fanget og se de to stjernene forevige Barbie og Ken.

Den tidligere Oscar-nominerte regissøren og manusforfatteren, Gretha Gerwig har regi på den kommende filmen. Ifølge Vouge skal også Barbie måtte ta seg en tur til den virkelige verden.

Handlingen vil sentrere rundt én dokke, som blir tvunget til å forlate Barbieland på grunn av sin imperfeksjon. Dermed legger hun ut på en eventyrlig reise til den virkelige verden hvor hun lærer at perfeksjon bare kan oppnås fra innsiden.

Ifølge IMDb har «Barbie: The Movie» lanseringsdato: 21. juli 2023 (USA).

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer