Prins Charles

Slik har du aldri sett prins Charles

Et nytt bilde av prins Charles og barnebarnet tar verden med storm.

BESTEFARKLEM: Det er vanskelig å si hvem som er gladest for å se hverandre, lille prins Louis eller prins Charles, som satt i karantene etter at han ble korona-smittet. FOTO: The Duchess of Cambridge/Skjermdump Instagram
BESTEFARKLEM: Det er vanskelig å si hvem som er gladest for å se hverandre, lille prins Louis eller prins Charles, som satt i karantene etter at han ble korona-smittet. FOTO: The Duchess of Cambridge/Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Prins Charles er kjent for sine miljøprosjekter og engasjement for bærekraft og økologisk jordbruk. Det er ingen overdrivelse å si at miljøengasjementet er en av hans mest fremtredende sider.

Allerede i 1986 satte han av 3600 mål til økologisk landbruk på sin eiendom ved Highgrove House.

Kjærlig klem

En side ved prinsen av Wales som vi har sett mindre av, er som hengiven bestefar, i lek med barnebarna. Men i forbindelse med toårsdagen til lille prins Louis, den 23. april, la Charles og kona Camilla ut et bilde som viser en helt ny side av prinsen av Wales.

Endelig ute av karantene

Prins Charles, som har vært korona-smittet og sittet i karantene i parets hjem i Clarence House, er åpenbart svært glad over å være gjenforent med sine kjære. På lille prins Louis' 2-årsdag la prinsen av Wales nemlig ut bilde av en omfavnelse fra barnebarnet som ikke kan beskrives som noe annet enn både rørende og kjærlig.

Cathrine tok bildet

Bildet er tatt av svigerdatteren, hertuginnen av Cambridge, og det er tydelig at for de varmeste øyeblikkene trenger man ingen hoff-fotograf. Da er det heller det observante øyet til et kjært familiemedlem som må til.

Prins Charles er langt fra så stiv i snippen som man kan få inntrykk av. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer