Prinsesse Madeleine

Slik har du aldri sett prinsessefamilien!

Ser du hvem de skal forestille?

PRINSESSE MADELEINE: Trebarnsmoren prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og de tre barna prins Nicolas, prinsesse Leonore og prinsesse Adrienne utenfor huset i Florida i anledning Halloween. FOTO: Skjermdump / Instagram
PRINSESSE MADELEINE: Trebarnsmoren prinsesse Madeleine med ektemannen Chris O'Neill og de tre barna prins Nicolas, prinsesse Leonore og prinsesse Adrienne utenfor huset i Florida i anledning Halloween. FOTO: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning Halloween har kjentfolk delt bilder og videoer av de ulike kostymene de i år har valgt å ikle seg i. Prinsesse Madeleine (40) og familien er intet unntak.

Familien på fem bor i Florida, og feirer naturlig nok den amerikanske tradisjonen med brask og bram.

På sin offisielle Instagram-profil har kongens yngste datter delt familiebilde av seg selv, ektemannen Chris O'Neill (48) og de tre barna prins Nicolas (7), prinsesse Leonore (8) og prinsesse Adrienne (4) utenfor huset i Florida.

FIN FAMILIE: Ekteparet Madeleine og Chris med barna Nicolas, Adrienne og Leonore utenfor Drottningholms Slott i forbindelse med dåpen til nevøen prins Julian i august 2021. FOTO: NTB
FIN FAMILIE: Ekteparet Madeleine og Chris med barna Nicolas, Adrienne og Leonore utenfor Drottningholms Slott i forbindelse med dåpen til nevøen prins Julian i august 2021. FOTO: NTB Vis mer

Og kostymevalgene får fansen og følgerne til å juble! De har virkelig gått «all in» for å imponere under årets Halloween-feiring.

Lille Adrienne stråler som en sjarmerende enhjørning, storesøster Leonore gjør rollen som heks perfekt, mens sjarmøren Nicolas har kledd seg ut som Maverick fra filmen Top Gun - udødeliggjort av Tom Cruise både i 1986 og 2022.

Mamma prinsesse Madeleine har gått for hippie-looken, mens ektemannen Chris rett og slett har valgt hockeysveis-parykk og pilotbriller. Kanskje en look han gikk på med på det glade 80-tall?

Leken og sprudlende familie

Familien på fem blir hyllet i kommentarfeltet på Instagram, og flere gir uttrykk for at de synes det er gledelig å se at familien er lekne og sprudlende.

Dette er ikke første gang prinsessefamilien kler seg ut på Halloween, og det er blitt en tradisjon å dele Halloween-bilder på Instagram. Flere observante følgere har lagt merke til at pappa Chris liker å ikle seg parykk. I år var det hockeysveis og i fjor var det parykk med krøller.

Tidligere år har pappa Chris glimret med sitt fravær på Halloween-bildene - men kanskje han har vært fotografen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer