Sommerferie:

Slik har kjendisene feriert i sommer

Flere har badet i både azurblått hav og luksus.

SOMMERFERIE: Alexandra Joner har tatt turen til Ibiza. Foto: Espen Solli / TV 2/NTB
SOMMERFERIE: Alexandra Joner har tatt turen til Ibiza. Foto: Espen Solli / TV 2/NTB Vis mer
Publisert

For mange er juli synonymt med tropiske reisemål og luksuriøse ferier.

Også de norske stjernene har tatt seg fri for å nyte varme sommerdager i vakre omgivelser, og deler bilder fra flyturer på første klasse, båtturer og hvite strender.

Tok med vennegjengen

Milliardærdatter Jenny Spetalen (20) er blant dem som har tatt ferie. På Instagram Story deler hun glimt av blått hav, luksusbåter og helikopterturer. Hun skriver derimot ikke hvor i verden hun befinner seg.

Også komiker Sigrid Bonde Tusvik (43) har vendt snuten sørover, nærmere bestemt Frankrike. Der nøt hun sommeren med barna Jenny og Jens, i tillegg til vennegjengen bestående blant annet av Odd-Magnus (42) og Tinashe Williamson (38), Else Kåss Furuseth (43) og Henrik Thodesen (42).

Bonde Tusvik er derimot ikke den eneste som har lagt ferien til baguettens hjemland. Petter Stordalen (60) har tatt turen til hovedstaden, hvor han tilsynelatende har dyrket kjærligheten med kjæresten Märta Elander Wistén (32).

«Fantastiske dager i vakre Paris», skriver hotelleieren til et bilde med Eiffeltårnet i bakgrunnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer