Märtha og Durek

Slik hyller Durek svigermor Sonja med Märthas forlovelsesring

Sjaman Durek Verrett har brukt seks måneder på å designe ringen.

MÄRTHA OG DUREK: Et kongelig bryllup står på trappene, nå som prinsesse Märtha og sjaman Durek Verrett har inngått forlovelse. FOTO: Daryl Henderson / NTB
MÄRTHA OG DUREK: Et kongelig bryllup står på trappene, nå som prinsesse Märtha og sjaman Durek Verrett har inngått forlovelse. FOTO: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert

Etter over tre år som kjærester, har prinsesse Märtha Louise (50) og sjaman Durek Verrett (47) forholdet ett steg videre.

7. juni 2022 annonserte de på sosiale medier og via Kongehusets nettsider at de har inngått forlovelse.

Et offisielt forlovelsesbilde, tatt av fotograf Babak Golkar, er delt med det norske folket i forbindelse med den gledelige nyheten - og et lykkelig par viser frem forlovelsesringen på prinsesse Märthas venstre ringfinger.

Til amerikanske People åpner Dureks meddesigner Joy Sangalang Smith opp om designprosessen rundt forlovelsesringen. Ifølge Smith har Durek ønsket å hylle svigermor dronning Sonja, med å velge en grønn smaragd.

«Steinen som er valgt symboliserer betingelsesløs kjærlighet, styrke og et motstandsdyktig hjerte. Valget av smaragd var også en hyllest til prinsesse Märtha Louises mor, dronning Sonja, som er fan av smaragder», kommer det frem i People-artikkelen.

«Den unike ringen har en 3.5 karat smaragd fra Brasil. Smaragden er omgitt av en glorie av 19 diamanter, samt fire diamanter som hver representerer de fire elementer; jord, luft, vann og ild».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.