Kendall Jenner

Slik jukser Kendall Jenner seg til større pupper

20-åringen vil ha like stor byste som modellvenninnen Gigi Hadid.

KENDALL JENNER OG GIGI HADID: Den 20 år gamle modellen bruker innlegg av silikon i BH-en for å jukse seg til større pupper. Her med modellvenninnen Gigi Hadid (20). Foto: Skjermdump Vogue
KENDALL JENNER OG GIGI HADID: Den 20 år gamle modellen bruker innlegg av silikon i BH-en for å jukse seg til større pupper. Her med modellvenninnen Gigi Hadid (20). Foto: Skjermdump Vogue Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære kjendismodellen Kendall Jenner (20) er heldigvis akkurat sånn som oss, og har et par ess i ermet for å jukse seg til litt ekstra glam i hverdagen. I en video lagt ut på amerikanske Vogues YouTube-konto ser vi at hun legger inn et par innlegg (i silikon) i BH-en for å få større byste. 

I videoen hevder Kendall at hun bruker disse innleggene, som kan brukes flere ganger, for å få samme fagre byste som sin litt mer kurvige modellvenninne Gigi Hadid (20). Se videoen nederst i saken!

- Jeg trenger å «keep up» med deg, sier Kendall til Gigi - i det hun legger innleggene inn i BH-en (humoristisk nok, i og med at hun er en del av «Keeping up with the Kardashian»-klanen).

Gigi på sin side bekrefter at hun har mindre pupper enn hun vanligvis pleier: - Jeg har veldig små pupper akkurat nå, men de pleier å være veldig store når det er den tiden i måneden. Saken fortsetter under annonsen!

VENNINNER I TYKT OG TYNT: Bestevenninnene Kendall Jenner og Gigi Hadid har gjort utallige moteshows sammen - her fra Diane Von Furstenberg-visningen under New York Fashion Week i februar. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER I TYKT OG TYNT: Bestevenninnene Kendall Jenner og Gigi Hadid har gjort utallige moteshows sammen - her fra Diane Von Furstenberg-visningen under New York Fashion Week i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoen ble spilt inn i forbindelse med New York Fashion Week som var i begynnelsen av februar, hvor de to bestevenninne spradet opp og ned catwalken for storheter som Marc Jacobs, Vera Vang, svigerbror Yeezy og Diane Von Furstenberg.

Vi i KK.no-redaksjonen digger stilen til Kendall - og mener hun ser fab ut uansett om hun har innlegg av silikon i BH-en eller ei! Tidligere har vi skrevet en sak om hvordan DU kan stjele stilen hennes. Les den her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer