KENDALL JENNER OG GIGI HADID: Den 20 år gamle modellen bruker innlegg av silikon i BH-en for å jukse seg til større pupper. Her med modellvenninnen Gigi Hadid (20). Foto: Skjermdump Vogue
KENDALL JENNER OG GIGI HADID: Den 20 år gamle modellen bruker innlegg av silikon i BH-en for å jukse seg til større pupper. Her med modellvenninnen Gigi Hadid (20). Foto: Skjermdump Vogue Vis mer

Kendall Jenner

Slik jukser Kendall Jenner seg til større pupper

20-åringen vil ha like stor byste som modellvenninnen Gigi Hadid.

Den populære kjendismodellen Kendall Jenner (20) er heldigvis akkurat sånn som oss, og har et par ess i ermet for å jukse seg til litt ekstra glam i hverdagen. I en video lagt ut på amerikanske Vogues YouTube-konto ser vi at hun legger inn et par innlegg (i silikon) i BH-en for å få større byste. 

I videoen hevder Kendall at hun bruker disse innleggene, som kan brukes flere ganger, for å få samme fagre byste som sin litt mer kurvige modellvenninne Gigi Hadid (20). Se videoen nederst i saken!

- Jeg trenger å «keep up» med deg, sier Kendall til Gigi - i det hun legger innleggene inn i BH-en (humoristisk nok, i og med at hun er en del av «Keeping up with the Kardashian»-klanen).

Gigi på sin side bekrefter at hun har mindre pupper enn hun vanligvis pleier: - Jeg har veldig små pupper akkurat nå, men de pleier å være veldig store når det er den tiden i måneden. Saken fortsetter under annonsen!

VENNINNER I TYKT OG TYNT: Bestevenninnene Kendall Jenner og Gigi Hadid har gjort utallige moteshows sammen - her fra Diane Von Furstenberg-visningen under New York Fashion Week i februar. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER I TYKT OG TYNT: Bestevenninnene Kendall Jenner og Gigi Hadid har gjort utallige moteshows sammen - her fra Diane Von Furstenberg-visningen under New York Fashion Week i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoen ble spilt inn i forbindelse med New York Fashion Week som var i begynnelsen av februar, hvor de to bestevenninne spradet opp og ned catwalken for storheter som Marc Jacobs, Vera Vang, svigerbror Yeezy og Diane Von Furstenberg.

Vi i KK.no-redaksjonen digger stilen til Kendall - og mener hun ser fab ut uansett om hun har innlegg av silikon i BH-en eller ei! Tidligere har vi skrevet en sak om hvordan DU kan stjele stilen hennes. Les den her!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: