Halloween

Slik kledde kjendisene seg ut under årets Halloween-fester

Noen av dem klarte vi ikke å kjenne igjen!

Publisert
Sist oppdatert

Nok en Halloween er forbi, og vi sitter igjen med mange imponerende kostymer. For hvis det er én ting Hollywood-stjernene elsker, er det å ta den helt ut på de årlige Halloween-festene. Da vi så Katy Perry (32) utkledd som Hillary Clinton, var vi så sikre på at det var kostyme-dronning Heidi Klum (43) som sto bak antrekket, men der tok vi feil. Vi har ikke sett ett eneste bilde fra Klum i år, som vanligvis pleier å være den som overrasker mest - bare se på disse bildene. 

Vi må også trekke fram Kylie Jenner (19) som hadde latt seg inspirere av Christina Aguilera (35) fra hennes video «Dirrty» tilbake i 2002. Reality-stjernen hadde nemlig kopiert hele looken til sangerinnen. I tillegg valgte Kylie å kjøre på med to antrekk dette året. Og hun var ikke den eneste som valgte å gjøre det. Victoria's Secret-modell Sara Sampaio (25) har kanskje imponert oss mest i år. Det var ikke det at hun gjorde noe vi aldri har sett før, men supermodellen var absolutt ikke til å kjenne igjen - og det er vel litt av poenget med å kle seg ut? 

Det var nemlig ikke sånn at Sampaio hadde funnet fram den korte sykesøster-uniformen sin, nei tvert imot. Hun gikk også for to antrekk i år: «Bestefar» og den velkjente «The Ring»-karakteren. Altså; fantastisk! Vi må også trekke fram den herlige designeren Marc Jacobs som valgte å kle seg ut som en kvinnelig bodybuilder. Du må bare sjekke ut bildekarusellen øverst i saken! Lengre ned finner du også hvilke kostymer som ble Googlet mest i 2016.

SARA SAMPAIO: Victoria's Secret-modellen var ikke til å kjenne igjen under årets Halloween. Foto: Skjermdump / Instagram / @sarasampaio, Scanpix
SARA SAMPAIO: Victoria's Secret-modellen var ikke til å kjenne igjen under årets Halloween. Foto: Skjermdump / Instagram / @sarasampaio, Scanpix Vis mer

 

Halloween-kostymene som ble mest Googlet i 2016

Vogue fant vi listen over hvilke kostymer-ideer som hadde blitt mest Googlet i år. Det var ingen overraskelse hvilket som havnet på førsteplass. Margot Robbies (26) rolle i filmen «Suicide Squad» som «Harley Quinn» er søkt mest på i år, og la meg bare si det; jeg så minst fem Harley Quinn-er i Oslo denne helgen, så jeg antar det stemmer på en prikk. 

1. Harley Quinn
2. Joker
3. Superhero
4. Pirate
5. Wonder Woman
6. Witch
7. Batman
8. Star Wars
9. Clown
10. Dinosaur
11. Mermaid
12. Pikachu
13. Zombie
14. Minnie Mouse
15. Deadpool
16. Vampire
17. Poison Ivy
18. Princess
19. Minions
20. Unicorn
21. Ghostbusters

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer