Amber Heard og Johnny Depp:

Slik reagerte kjendisene på dommen

I begynnelsen av juni ble det klart at Amber Heard er dømt til å betale over ti millioner dollar til eksmannen Johnny Depp.

AVGJORT: Juryen i rettsaken har talt, Johnny Depp vant rettsaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Jim Watson / POOL / AFP / NTB
AVGJORT: Juryen i rettsaken har talt, Johnny Depp vant rettsaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Jim Watson / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni var det duket for siste dag i rettssaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (58). Siden da har de som har fulgt saken ventet spent på juryens avgjørelse, og onsdag kveld kom endelig beskjeden om at dommen var klar.

Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot ekskona og Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning, etter at de to saksøkte hverandre for ærekrenkelser. Depp er dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

Kort fortalt - 58-åringen vant rettssaken.

Rettssaken har engasjert folk verden over, også andre kjendiser. Begge parter har kommentert dommen på hver sin Instagram-profil, og spesielt under Depps kommentarfelt har det rent inn med reaksjoner.

Komiker Morgana Robinson (40) er en av dem som har kommentert.

«Vi elsker deg, Edward Saksehånd. Gi lille Richard et kyss fra meg», har hun skrevet, i tillegg til en rekke røde hjerter.

Musiker Ryan Adams (47), som i 2019 ble anklaget for fysiske og følelsesmessige overgrep av flere kvinner, kommenterte et rødt hjerte, en flamme og hender i været-emojier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.