Amber Heard og Johnny Depp:

Slik reagerte kjendisene på dommen

I begynnelsen av juni ble det klart at Amber Heard er dømt til å betale over ti millioner dollar til eksmannen Johnny Depp.

AVGJORT: Juryen i rettsaken har talt, Johnny Depp vant rettsaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Jim Watson / POOL / AFP / NTB
AVGJORT: Juryen i rettsaken har talt, Johnny Depp vant rettsaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Jim Watson / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni var det duket for siste dag i rettssaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (58). Siden da har de som har fulgt saken ventet spent på juryens avgjørelse, og onsdag kveld kom endelig beskjeden om at dommen var klar.

Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot ekskona og Heard ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning, etter at de to saksøkte hverandre for ærekrenkelser. Depp er dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona, Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Kort fortalt - 58-åringen vant rettssaken.

Rettssaken har engasjert folk verden over, også andre kjendiser. Begge parter har kommentert dommen på hver sin Instagram-profil, og spesielt under Depps kommentarfelt har det rent inn med reaksjoner.

Komiker Morgana Robinson (40) er en av dem som har kommentert.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

«Vi elsker deg, Edward Saksehånd. Gi lille Richard et kyss fra meg», har hun skrevet, i tillegg til en rekke røde hjerter.

Musiker Ryan Adams (47), som i 2019 ble anklaget for fysiske og følelsesmessige overgrep av flere kvinner, kommenterte et rødt hjerte, en flamme og hender i været-emojier.

Realitystjerne Harry Jowsey (25), blant annet kjent fra skandaleprogrammet «Too Hot to Handle», la også igjen røde hjerter i kommentarfeltet.

«Pretty Little Liars»-stjerne Ashley Benson (32) har på sin side dedisert et helt innlegg til «Pirates of the Caribbean»-stjernen. Under et bilde av ham skriver hun kort og greit «JAAAAA».

Sønn av den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump (75), Donald Trump Jr. (44), var raskt ute på Twitter for å kommentere utfallet.

«Tro på alle kvinner … unntatt Amber Heard» skriver han.

Flere tror at komikeren Amy Schumer (41) støttet Heard i saken, etter at hun la ut en kryptisk Instagram-post. I innlegget skrev Schumer «Enhver kvinne som velger å oppføre seg menneskelig burde bli advart om at hun vil bli behandlet som en skitten spøk».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer