Baywatch

Slik ser Baywatch-damene ut i dag

Det er 17 år siden serien rullet på skjermen.

Publisert
Sist oppdatert
PAMELA ANDERSON SOM C.J.PARKER: Pamela var alle gutters våte drøm i 90-tallsserien Baywatch.  Foto: REUTERS
PAMELA ANDERSON SOM C.J.PARKER: Pamela var alle gutters våte drøm i 90-tallsserien Baywatch. Foto: REUTERS Vis mer

Sand, sol, surf, lettekledde damer og musikkscener i eeeeekstrem «slow motion» - hvem kan vel glemme 90-tallsserien «Baywatch», som fortsatt er en av verdens mest sette TV-serier, ever!!!

De fleste av oss har et forhold til serien, som har fått en slags kultstatus, på tross av de klisjéfulle scenene, relativt tamt script og et ganske så utpreget utseendefokus. «Alle» hadde jo litt lyst til å se ut som smellvakre Shauni McClain (Erika Eleniak) eller Summer Quinn (Nicole Eggert).

LES OGSÅ: Disse spiller i den nye Baywatch-filmen

Har fortsatt kjendisstatus

Selv C.J. Parker (Pamela Anderson), med sine enorme fordeler, ble for mange unge og voksne kvinner et slags idol i sin bittelille røde badedrakt. Og det er vel en del av oss som også må innrømme at vi har «lekt Baywatch» i vannkanten mange somre i løpet av ungdomstiden.

Med sine lange negler, velstelte hud, sminke og hår, perfekte sololje-smurte kropper og slanke lemmer, var «Baywatch-babene» i stor grad det som dro TV-seerne til skjermen. Og det er flere av stjernene som fortsatt lever av kjendisstatusen de oppnådde i seriens glansdager.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen disse superstjernene?

ORIGINALE BAYWATCH 1992:  Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet og Pamela Anderson. Foto: SipaUSA
ORIGINALE BAYWATCH 1992: Nicole Eggert, David Hasselhoff, Alexandra Paul, David Charvet og Pamela Anderson. Foto: SipaUSA Vis mer

Pamela Anderson (50) er kanskje den aller mest kjente, og på tross av sextapeskandaler, flere skilsmisser, alvorlig sykdom og en rekke personlige problemer, er hun fortsatt et (relativt) stort navn i Hollywood, og er blant annet en av talspersonene for dyrevernsforeningen PETA.

Men, hvor i all verden har det blitt av de andre kvinnelige «hovedrolleinnehaverne». De som var med helt i starten, da serien var på sitt «hotteste»?

Vi har gjort et lite dykk i arkivet, og funnet bilder av de før og nå (øverst i saken)!

Se også youtube-klipp av ALLE de kvinnelige Baywatch-stjernene før og nå nedenfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer