Baywatch

Slik ser Baywatch-damene ut i dag

Det er 17 år siden serien rullet på skjermen.

Publisert
Sist oppdatert

Sand, sol, surf, lettekledde damer og musikkscener i eeeeekstrem «slow motion» - hvem kan vel glemme 90-tallsserien «Baywatch», som fortsatt er en av verdens mest sette TV-serier, ever!!!

De fleste av oss har et forhold til serien, som har fått en slags kultstatus, på tross av de klisjéfulle scenene, relativt tamt script og et ganske så utpreget utseendefokus. «Alle» hadde jo litt lyst til å se ut som smellvakre Shauni McClain (Erika Eleniak) eller Summer Quinn (Nicole Eggert).

LES OGSÅ: Disse spiller i den nye Baywatch-filmen

Har fortsatt kjendisstatus

Selv C.J. Parker (Pamela Anderson), med sine enorme fordeler, ble for mange unge og voksne kvinner et slags idol i sin bittelille røde badedrakt. Og det er vel en del av oss som også må innrømme at vi har «lekt Baywatch» i vannkanten mange somre i løpet av ungdomstiden.

Med sine lange negler, velstelte hud, sminke og hår, perfekte sololje-smurte kropper og slanke lemmer, var «Baywatch-babene» i stor grad det som dro TV-seerne til skjermen. Og det er flere av stjernene som fortsatt lever av kjendisstatusen de oppnådde i seriens glansdager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer