EXENE TIL CARRIE: Carries første og andre kjærlighet var Mr. Big (Chris Noth) og Aidan  Shaw (John Corbett). Men hvordan ser egentlig skuespillerne ut i dag?  Foto: NTB Scanpix
EXENE TIL CARRIE: Carries første og andre kjærlighet var Mr. Big (Chris Noth) og Aidan Shaw (John Corbett). Men hvordan ser egentlig skuespillerne ut i dag? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sex Og Singelliv

Slik ser Carries flammer ut i dag!

«Aidan Shaw» og «Mr. Big» møttes under årets Golden Globes.

Publisert

Helt siden den populære tv-serien «Sex og singelliv» ble vist på skjermen for første gang i 1998, har vi alle hatt et spesielt forhold til de fire New York-venninnene: Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes og Samantha Jones. 

Men gjennom seks sesonger og to filmer har vi også blitt kjent med en god del menn – menn som har gitt oss intriger, kjærlighetssorg, latter og morsomme øyeblikk. 

Mirandas omtenksomme Steve Brady, Samanthas smellheite Smith Jerrod, Charlottes tvers gjennom gode Harry Goldenblatt og ikke minst Carries første og andre kjærlighet, Mr. Big og Aidan Shaw. 

Da vi for første gang ble introdusert for Mr. Big, spilt av Chris Noth (61), og Aidan Shaw, spilt av John Corbett (54), var de begge til å sikle etter, men hvordan ser de egentlig ut i dag? 

LES OGSÅ: Her er årets største Instagram-kjendiser

«Sex og singelliv»-reunion under Golden Globes 

Det spørsmålet fikk vi svaret på under årets Golden Globes denne uken. De to tidligere «Sex og singelliv»-skuespillerne var nemlig ute og spiste sammen på en resturant i Beverly Hills før dro på den berømte prisutdelingen.

SEX OG SINGELLIV-REUNION: John Corbett og Chris Noth møttes under årets Golden Globes utdeling. Her er de sammen med Corbetts kjæreste Bo Derek (til venstre) og skuespiller Sharon Stone.   Foto: Afp
SEX OG SINGELLIV-REUNION: John Corbett og Chris Noth møttes under årets Golden Globes utdeling. Her er de sammen med Corbetts kjæreste Bo Derek (til venstre) og skuespiller Sharon Stone. Foto: Afp Vis mer

På bildet fra prisutdelingen ser vi at de to skuespillerne fortsatt er superhotte og ganske like sine tv-alteregoer  -  til tross for at det har gått over 17 år siden vi så dem for første gang på tv skjermen!

Når det gjelder kjærlighetslivet til de to skuespillerne virker det som om det går mer enn bra. 

Chris Noth (61) spilte Carrie Bradshaws store kjærlighet «Mr. Big». Selv er hans store kjærlighet den 28 år yngre skuespilleren Tara Lynn Wilson (33), som han har sønnen Orion Christopher Noth (7) med.

Hvem synes du Carrie burde endt opp med? (Avsluttet)

John Corbett (54), som var Carries andre store kjælighet, er på privaten samboer med «James Bond»-stjernen Bo Derek (59). Ifølge Wikipedia har han uttalt at han har sett for seg at han aldri kom til å gifte seg eller få barn. Per dags dato har han hatt rett i denne spådommen.

Lurer du på hvordan Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha ser ut i dag? Det kan du se i denne saken! 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer