Star Wars:

Slik ser «Chewbacca» egentlig ut

Hvem i alle dager hadde trodd at skuespilleren var så kjekk?

STAR WARS: Vi er vant til å tenke på Chewbacca som en kosebamse, men i virkeligheten er den finske skuespilleren fra en helt annen verden. Foto: Star Wars The Force Awakens
STAR WARS: Vi er vant til å tenke på Chewbacca som en kosebamse, men i virkeligheten er den finske skuespilleren fra en helt annen verden. Foto: Star Wars The Force Awakens Vis mer
Publisert

Vi har alle blitt glad i Chewbacca, den lille hårklumpen vi praktisk talt har vokst opp med, men vi har aldri tenkt på kosebamsen som et sex-symbol. I alle fall ikke før vi fikk øye på mannen bak masken, Joonas Suotamo (31).

LES OGSÅ: Dette er de 7 sprøeste «Titanic»-teoriene

Fra Finland

Opprinnelig var rollen som Chewbacca spilt av skuespilleren Peter Mayhew (73), men etter 2014 ble skoene hans fylt av en annen mann, nemlig den finske basketballspilleren Joonas.

Joonas, som ruger ikke mindre enn 2 meter over bakken, skal også spille Chewbacca i den neste filmen, «Solo: A Star Wars Movie», som starter med innspillingen hvert øyeblikk.

Vi er helt sjokkerte over at denne finske kjekkasen har gjemt seg under disse lagene med pels de siste tre årene, og kommer aldri til å se på Chewbacca med de samme øynene igjen.

LES OGSÅ: 12 filmer som garantert får deg i julestemning - er din favoritt på lista?

En opptatt mann

For alle single damer som håper på en liten romanse med selveste Chewbacca, må vi dessverre skuffe dere med nyheten om at han er forlovet, og venter et barn i februar 2018.

Han skal ha plusspoeng for å ha annonsert graviditeten på Instagram, sammen med et bilde av en bittelite sett av Chewbacca-kostymet.

Vi får bare kose oss med synet så lenge, og la fantasien løpe løpsk neste gang vi ser den hårete kosebamsen på skjermen!

KJEKKAS: Hvem skulle trodd at dette gjemte seg bak all pelsen? FOTO: NTB Scanpix
KJEKKAS: Hvem skulle trodd at dette gjemte seg bak all pelsen? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer