Coyote Ugly:

Slik ser «Coyote Ugly»-skuespillerne ut i dag

21 år siden filmen hadde premiere.

DEN GANG DA: Slik så det ut at (f. v.) Tyra Banks, Piper Perabo, Maria Bello, Izabella Miko og Bridget Moynahan. FOTO: Touchstone Pictures
DEN GANG DA: Slik så det ut at (f. v.) Tyra Banks, Piper Perabo, Maria Bello, Izabella Miko og Bridget Moynahan. FOTO: Touchstone Pictures Vis mer
Publisert

Vi kan nesten ikke tro at det er 21 år siden filmen om småbyjenta Violet Sanford som drar til New York for å bli sanger hadde premiere.

Etter flere mislykkede forsøk på å få musikken sin oppdaget, begynner Violet å jobbe på baren Coyote Ugly – hvor sexy dansing og heftig flørting med kundene er en del av jobbeskrivelsen – for å tjene penger hun har sårt behov for.

Resten er historie.

Filmen kan også, ifølge Filmweb, oppsummeres slik: «Her kommer en partyfilm det virkelig svinger av! Bli med til byens desidert hotteste utested og bar. Her jobber byens mest sexy berter!»

Nå er det altså to tiår siden «Coyote Ugly» kom ut – så hvordan ser skuespillerne ut i dag?

Bridget Moynahan

Etter debuten som Rachel i «Coyote Ugly», åpnet dører seg for den da 29 år gamle Bridget Moynahan.

I ettertid spilte hun Natasha i «Sex og Singelliv», og jobbet med store stjerner som Will Smith, Ben Affleck og Kate Beckinsale (henholdsvis i «I, Robot», «The Sum of All Fears» og «Serendipity»).

Moynahan har også spilt i krim- og dramaserien «Blue Bloods» siden 2010.

LIKE FLOTT: I dag er Bridget Moynahan 48 år gammel. Til høyre er hun avbildet i 2018. FOTO: Scanpix
LIKE FLOTT: I dag er Bridget Moynahan 48 år gammel. Til høyre er hun avbildet i 2018. FOTO: Scanpix Vis mer

Izabella Miko

Polske Izabella Miko var 19 år da hun kapret en av de mest sentrale rollene i filmen, ungjenta Cammie, fra 2000. Prestasjonen hennes sørget for at tilbudene rullet inn i etterkant, men «Coyote Ugly» er likevel filmen hun er mest kjent for den dag i dag.

MULTITALENT: I tillegg til å være skuespiller, er Izabella Miko utdannet ballettdanser. FOTO: Scanpix
MULTITALENT: I tillegg til å være skuespiller, er Izabella Miko utdannet ballettdanser. FOTO: Scanpix Vis mer

Tyra Banks

Tyra Banks er nok «Coyote Ugly»-stjernen som har oppnådd aller mest i ettertid; supermodell, talkshow-vert, skuespiller, produsent, forfatter... Listen er lang!

Banks var bare 26 år gammel da hun spilte Zoe i drama-komedien, men er minst like vakker i dag som 46-åring:

SMELLVAKKER: Det er ingen tvil om at Tyra Banks er som laget for modellyrket... FOTO: Scanpix
SMELLVAKKER: Det er ingen tvil om at Tyra Banks er som laget for modellyrket... FOTO: Scanpix Vis mer

Maria Bello

Maria Bello portretterte barsjefen Lil i «Coyote Ugly» og jobber fremdeles som skuespiller.

Siden 2017 har hun hatt en av hovedrollene i TV-serien «NCIS: Naval Criminal Investigative Service», og for tiden er hun opptatt med innspillingen av filmen «The Water Man».

FORTSATT AKTUELL: I 2019 får vi se Maria Bello på skjermen igjen – denne gangen i Disney-filmen «The Water Man». FOTO: Scanpix
FORTSATT AKTUELL: I 2019 får vi se Maria Bello på skjermen igjen – denne gangen i Disney-filmen «The Water Man». FOTO: Scanpix Vis mer

Adam Garcia

Adam Garcia spilte Violet Sanfords kjæreste, Kevin, i «Coyote Ugly». Siden den gang har han for det meste vært å se på TV – for eksempel som dommer i den australske versjonen av «Skal vi danse». Garcia har nemlig studert stepping ved Capital Dance Studio i Sydney!

LES OGSÅ: 11 superstjerner med skjulte talenter

SJARMØR: Adam Garcia smeltet mange hjerter i rollen som Kevin i «Coyote Ugly». FOTO: Scanpix
SJARMØR: Adam Garcia smeltet mange hjerter i rollen som Kevin i «Coyote Ugly». FOTO: Scanpix Vis mer

Piper Perabo

Perabo fikk sitt store gjennombrudd da hun spilte Violet Sanford i suksessfilmen. I tiden etter premieren besto hverdagen av røde løpere, autografskriving og celebre tilstelninger – men blondinen har dessverre ikke klart å kapre de store rollene siden.

Det betyr ikke at hun har gitt opp karrieren.

Stjernen var å se i tre filmer i 2019, og har tidligere dukket opp i episoder av kjente serier, deriblant «Law & Order» og «House», fra tid til annen.

SOLSTRÅLE: Piper Perabo har blitt 19 år eldre siden «Coyote Ugly», men skuespillerinnens store, karakteristiske smil er det samme. FOTO: Scanpix
SOLSTRÅLE: Piper Perabo har blitt 19 år eldre siden «Coyote Ugly», men skuespillerinnens store, karakteristiske smil er det samme. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer