Coyote Ugly:

Slik ser «Coyote Ugly»-skuespillerne ut i dag

21 år siden filmen hadde premiere.

DEN GANG DA: Slik så det ut at (f. v.) Tyra Banks, Piper Perabo, Maria Bello, Izabella Miko og Bridget Moynahan. FOTO: Touchstone Pictures
DEN GANG DA: Slik så det ut at (f. v.) Tyra Banks, Piper Perabo, Maria Bello, Izabella Miko og Bridget Moynahan. FOTO: Touchstone Pictures Vis mer
Publisert

Vi kan nesten ikke tro at det er 21 år siden filmen om småbyjenta Violet Sanford som drar til New York for å bli sanger hadde premiere.

Etter flere mislykkede forsøk på å få musikken sin oppdaget, begynner Violet å jobbe på baren Coyote Ugly – hvor sexy dansing og heftig flørting med kundene er en del av jobbeskrivelsen – for å tjene penger hun har sårt behov for.

Resten er historie.

Filmen kan også, ifølge Filmweb, oppsummeres slik: «Her kommer en partyfilm det virkelig svinger av! Bli med til byens desidert hotteste utested og bar. Her jobber byens mest sexy berter!»Nå er det altså to tiår siden «Coyote Ugly» kom ut – så hvordan ser skuespillerne ut i dag?

Bridget Moynahan

Etter debuten som Rachel i «Coyote Ugly», åpnet dører seg for den da 29 år gamle Bridget Moynahan.

I ettertid spilte hun Natasha i «Sex og Singelliv», og jobbet med store stjerner som Will Smith, Ben Affleck og Kate Beckinsale (henholdsvis i «I, Robot», «The Sum of All Fears» og «Serendipity»).

Moynahan har også spilt i krim- og dramaserien «Blue Bloods» siden 2010.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer