Slik ser «Da han møtte henne»-stjernene ut i dag

Det er hele 30 år siden premieren!

MINNEVERDIG: Det er tre tiår siden vi for første gang fikk servert scenen hvor Sally demonstrerer hvor enkelt det er å «fake» klimaks – på en kafé fylt til randen med folk. FOTO: Columbia Pictures
MINNEVERDIG: Det er tre tiår siden vi for første gang fikk servert scenen hvor Sally demonstrerer hvor enkelt det er å «fake» klimaks – på en kafé fylt til randen med folk. FOTO: Columbia Pictures Vis mer
Publisert

Ofte har man en viss anelse om hvor stor suksess en film kommer til å oppnå – og man setter naturligvis budsjettet deretter.

For eksempel hadde produksjonen av «Avatar», som den dag i dag er tidenes mest innbringende film, en prislapp på hele to milliarder norske kroner fordi filmstudioet hadde klokkertro på prosjektet fra dag én.

Men av og til trekker også lavbudsjettsfilmer uventet mange kinogjengere.

For eksempel «Mitt store, fete, greske bryllup» fra 2002; den romantiske komedien hadde et budsjett på 42 millioner kroner, men endte opp med å håve inn tre milliarder i billettinntekter.

Ikoniske «Rocky» fra 1976 hadde på sin side 9 millioner å rutte med under innspilling. Overskuddet ble på cirka to milliarder kroner.

Også «Da han møtte henne», eller «When Harry Met Sally» som er originaltittelen, trakk en overraskende mengde mennesker – samtidig som den sørget for å etablere Meg Ryan og Billy Crystal som Hollywood-favoritter.

Hvem kan vel glemme den hysterisk morsomme kafé-scenen? Ikke vi!

I år fyller klassikeren 30 år (tiden går altfor fort) og dét ble feiret med en gjenforening mellom de to hovedrolleinnhaverne.

På tross av at tiårene altså har flydd forbi, så det ut til at Ryan og Crystal fremdeles trives svært godt i hverandres selskap: De både klemte, lo og poserte gladelig foran de oppmøtte fotografene.

Selv om kjemien var den samme, har duoen naturlig nok forandret seg en god del siden «Da han møtte henne» kom ut i 1989.

Se før og nå-bilder under! De nostalgielskende hjertene våre banker ekstra hardt nå...

LES OGSÅ: 1960-2000: Dette var den mest populære filmen året du ble født

1989: Slik så det ut da Meg Ryan og Billy Crystal spilte hovedrollene som Sally og Harry i «Da han møtte henne». FOTO: Columbia Pictures
1989: Slik så det ut da Meg Ryan og Billy Crystal spilte hovedrollene som Sally og Harry i «Da han møtte henne». FOTO: Columbia Pictures Vis mer
2019: 30 år senere er stjerneduoen fortsatt gode venner. Her er de på rød løper i forbindelse med filmens jubileum. FOTO: Scanpix
2019: 30 år senere er stjerneduoen fortsatt gode venner. Her er de på rød løper i forbindelse med filmens jubileum. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer