«Friends»:

Slik ser Emma fra «Friends» ut i dag

Husker du Ross og Rachels lille hjerteknuser? I dag er tvillingene som delte rollen 17 år gamle.

DEN GANG DA: Emma Geller-Green var barnet til av-og-på-paret Ross og Rachel i «Friends». FOTO: NBC
DEN GANG DA: Emma Geller-Green var barnet til av-og-på-paret Ross og Rachel i «Friends». FOTO: NBC Vis mer
Publisert

«Friends» ble en braksuksess etter at startskuddet gikk i 1994. Publikum engasjerte seg sterkt i den gøyale gjengens hverdag, og mange opp- og nedturer, og serien opprettholdt sine høye seertall helt frem til siste slutt – etter ti sesonger og 236 episoder.

Den aller siste episoden, som rett og slett fikk navnet «The Last One», ble sett av 50 millioner mennesker.

Takket være strømmetjenester som Netflix har vi fortsatt muligheten til å gjenbesøke de gode dagene på Central Perk, men i realiteten er det faktisk hele 15 år siden vi måtte ta farvel med Ross, Rachel, Monica, Chandler, Pheobe og Joey.

Vi savner også de hysterisk morsomme bikarakterene; Günther, Janice, Ursula, forskeren David, «Ugly Naked Guy»... Listen er lang!

LES OGSÅ: Husker da disse superstjernene gjestet «Friends»?

BRAKSUKSESS: «Friends» holdt koken i hele ti sesonger gjennom ti år. FOTO: NBC
BRAKSUKSESS: «Friends» holdt koken i hele ti sesonger gjennom ti år. FOTO: NBC Vis mer

«Emma» er blitt tenåring

Og hva med barna? Hva skjedde for eksempel med Ross og Rachel – som etter ti år med et turbulent av-og-på-forhold endelig ble sammen igjen i siste episode – sin lille datter, Emma?

Dessverre får vi nok aldri vite hvordan livet til Emma Geller-Green utfoldet seg i «Friends»-universet (både skaperne og skuespillerne har gjentatte ganger lagt en demper på fansens håp om nye episoder), men vi kan se hvordan det har gått med jentene som delte rollen på TV.

Se bilde nederst i saken!

Det var tvillingduoen Noelle Sheldon og Cali Sheldon som spilte hjerteknuseren, og i dag er de 17 år gamle. Tiden flyr, gitt...

Jentene jobber fortsatt som skuespillere, og har blant annet hatt roller i kortfilmene «Novel Romance» og «Winner».

Også gutten som kapret rollen som Ross' andre barn – sønnen Ben, som han fikk med sin første kone Carol – har gjort suksess i ettertid. I dag er Cole Sprouse faktisk en av Hollywoods største stjerner (av den yngre generasjonen, vel og merke).

27-åringen portretterer nemlig en sentral karakter i Netflix-suksessen «Riverdale», og har før dét spilt i flere Disney-serier.

LES OGSÅ: 10 ting du (mest sannsynlig) ikke visste om «Friends»

HAR VOKST OPP: Noelle Sheldon (t. v.) og Cali Sheldon (t. h.) byttet på å spille rollen som Emma i «Friends» som barn. I dag er de tenåringer. FOTO: IMDb
HAR VOKST OPP: Noelle Sheldon (t. v.) og Cali Sheldon (t. h.) byttet på å spille rollen som Emma i «Friends» som barn. I dag er de tenåringer. FOTO: IMDb Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer