Slik ser «Fast & Furious»-stjernens datter ut nå

Meadow Walker var 14 år da faren døde i bilulykke.

SPESIELT BÅND: Paul Walkers datter, Meadow, delte dette bildet til minne om sin avdøde pappa på Instagram. FOTO: Instagram (@meadowwalker)
SPESIELT BÅND: Paul Walkers datter, Meadow, delte dette bildet til minne om sin avdøde pappa på Instagram. FOTO: Instagram (@meadowwalker) Vis mer
Publisert

30. november 2013 slo nyheten ned som en bombe: Paul Walker hadde mistet livet i en tragisk bilulykke.

Skuespilleren var på vei hjem fra et veldedighetsarrangement da sjåføren av Porschen han satt i mistet kontroll og krasjet inn i et tre – så tok bilen fyr.

Walker – som blant annet var kjent for «Fast & Furious»-filmene – døde bare 40 år gammel. Han etterlot seg datteren Meadow Rain Walker.

Noen år før farens dødsfall, flyttet Meadow fra Hawaii til Los Angeles for å bo med ham på heltid. Moren, Rebecca McBrain, skal nemlig ha hatt store alkoholproblemer.Meadow var 14 år da farens dødsfall ble kjent og har holdt lav profil siden. De få gangene hun deler noe på sosiale medier, er det som regel i Walkers filantropiske ånd.

Ungjenta fikk dog en del spalteplass i media da det i 2017 ble kjent at hun hadde gått til søksmål mot Porsche. Her ble det ifølge The Blast hevdet at Walker fremdeles hadde vært i live om det hadde vært installert bedre sikkerhetsutstyr i luksusbilen.

Det ble inngått forlik mellom partene, men beløpet Meadow vant i saken er ikke kjent.

I dag er kjendisdatteren 20 år gammel og jobber som modell – et yrke som passer den smellvakre California-jenta ypperlig. (Hun har arvet farens slående, knallblå øyne!)

LES OGSÅ: 6 kjendisdøtre som er prikk like mødrene sine

I tillegg er hun aktiv i The Paul Walker Foundation som hun startet i 2015.

– Mens jeg reflekterte over pappa, reflekterte jeg også over lidenskapene hans. Lidenskapen hans for havet, for å redde dyr, for å hjelpe mennesker, for spontan godhet... Jeg starter denne stiftelsen fordi jeg vil dele disse delene av ham med verden, skrev Meadow i et Instagram-innlegg den gang.

Stiftelsen kretser rundt en av den avdøde skuespillerens største hjertesaker; marinbiologi og bevaring.

Det ser også ut til at Meadow bruker mye tid på å pleie forholdene rundt seg.

På tross av at Walker er borte, har hun nemlig holdt kontakten med menneskene som kom inn i livet hennes på grunn av faren – deriblant «Fast & Furious»-kollega og bestekompis Vin Diesel.

Så nylig som i august i år delte hun et bilde av seg selv og Diesels datter, 11 år gamle Hania Riley, som hun refererer til som en «engel».

LES OGSÅ: Husker du Thylane Blondeau – «verdens vakreste jente»?

Se dette innlegget på Instagram

with my angel

Et innlegg delt av Meadow Walker (@meadowwalker)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer