Game Of Thrones

Slik ser «Game of Thrones»-skuespillerne egentlig ut

Noen er av dem er virkelig ugjenkjennelige!

GAME OF THRONES-SKUESPILLERNE: Den britiske skuespilleren Hannah Weddingham spiller Septa Unella i Game of Thrones.    Foto: NTB Scanpix/ HBO
GAME OF THRONES-SKUESPILLERNE: Den britiske skuespilleren Hannah Weddingham spiller Septa Unella i Game of Thrones. Foto: NTB Scanpix/ HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra parykker til utrolige kostymer, ja HBO-serien «Game of Thrones» kan det å kle opp skuespillerne, for det er i flere tilfeller skuespillerne bak yndlingskarakterene dine faktisk er så ugjenkjennelige at du mest sannsynlig ikke hadde kjent dem igjen på gaten. Kanskje har du til og med gått forbi en av dem i ferien uten å vite det?

Men ikke alle er like ugjenkjennelige selvfølgelig - noen ser faktisk like bra ut i virkeligheten, som de gjør i serien. Ja, vi refererer til blant annet Jon Snow aka Kit Harrington (29) (som vi bare ELSKER, og vet du hvorfor?), men listen er lang. For la oss være ærlige, hvor mange kjekkaser er det ikke i serien? For ikke å glemme damene! De ser jo helt utrolige ut på hver sin måte alle sammen - og ingen av dem «skuffer» i virkeligheten heller.

Vi vet at sesong 6 er ferdig, og at det er et helt år til neste gjensyn med favorittkarakterene (de som er igjen av dem!), men vi kan rett og slett ikke gå et helt år uten noe som helst «Game of Thrones» i livene våre. Er du ikke enig? Selvfølgelig! Derfor har vi «nerdet» litt og samlet noen av våre yndlinger fra serien og sammenlignet dem med deres virkelige jeg. Og vi må innrømme at noen av dem virkelig overrasket - på både godt og vondt! Se bare selv. Er dine favoritter gjenkjennelige? Eller kunne du gått rett forbi han/henne på gaten?

LES OGSÅ: Nå vender denne dama tilbake på tv-skjermen i ny serie

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer