Grease

Slik ser «Grease»-skuespillerne ut i dag

Det er snart 40 år siden den populære musikalen kom ut.

NOSTALGI: Det er nesten førti år siden Grease kom ut – sjekk hvordan blant annet Olivia Newton-John og John Travolta ser ut i dag! Foto: AP
NOSTALGI: Det er nesten førti år siden Grease kom ut – sjekk hvordan blant annet Olivia Newton-John og John Travolta ser ut i dag! Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her i KK.no-redaksjonen er nostalgi noe av det beste vi vet om. Vi elsker å se filmer fra barndommen, høre på plater av band vi likte som tenåringer og finne frem favorittplaggene våre fra 90-tallet – lykken var komplett da slengbukser endelig ble populært igjen, og vi kunne tørke støvet av de gamle parene i klesskapet.

Man kan ikke snakke om nostalgi uten å snakke om «Grease». Klassikeren, som kom i 1978 (ja, det er snart 40 år siden...), ble nylig aktuell nok en gang etter at det ble kjent at en ny versjon av musikalen skulle lages. Her er blant annet Vanessa Hudgens (27) og artist Carly Rae Jepsen på rollelisten.

Noen klipp fra «nye Grease» har selvfølgelig dukket opp på nettet allerede, men – selv om den har både både talentfulle skuespillere, energisk dansing og vakre sangstemmer – kan den ikke måle seg med originalen. Det eneste man tenker er «Men... Hvor er John Travolta?». Og nettopp dét ville vi finne ut av; hvordan ser egentlig stjernene fra originalfilmen ut i dag? Se bildespesialen under annonsen.

LES OGSÅ: Her er den ultimate kjekkas-listen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer