Patrick Dempsey:

Slik ser han ikke ut lenger

«Grey's Anatomy»-skuespilleren sjokkerer med forandring.

OVERRASKER: Slik er fansen vant med å se Patrick Dempsey. Foto: James Shaw/REX/NTB
OVERRASKER: Slik er fansen vant med å se Patrick Dempsey. Foto: James Shaw/REX/NTB Vis mer
Publisert

Gjennom sin rolle som doktor Derek Sheperd sjarmerte skuespiller Patrick Dempsey (56) «Grey's Anatomy»-fansen i senk. Han var utvilsomt en favoritt blant seerne, og sorgen var derfor stor for mange da han i 2015 forlot serien.

Det er syv år siden Depmsey forlot «Grey's»-jobben, men han har ikke jobbet noe mindre av den grunn. Faktisk har et av hans nyeste prosjekter gjort ham nesten ugjenkjennelig.

Går for ny stil

Da 56-åringen nylig mottok en pris fra Disney, var det flere som sperret opp øynene da han entret den røde løperen. Det var nemlig ingen mørkhåret Patrick Dempsey å se.

I stedet ankom han med platinablondt hår.

- Barna mine friket ut og sønnen min liker det faktisk. Og en sønn liker det ikke, og kona mi likte det også. Så det går greit. Det er fint med litt forandring, fortalte han overfor Entertainment Tonight om hårsveisen.

Bakgrunnen for det platinablonde håret er at han spiller inn en ny film, der han skal forestille Ferrari-sjåfør Piero Taruffi i 1950.

- Terroriserte settet

Til tross for at Dempsey gjorde stor suksess i «Grey's Anatomy», forlot han som nevnt serien etter elleve sesonger i 2015. Det hele ble en sjokk-exit for fansen, og det ble aldri forklart hvorfor han forlot serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer