Pirates Of The Caribbean

Slik ser hun ut i dag

Ja, Elizabeth Swann er blitt voksen!

PIRATES OF THE CARIBBEAN: Jenta som spilte unge Elizabeth Swann er nå blitt voksen.  Foto: Disney/ skjermdump
PIRATES OF THE CARIBBEAN: Jenta som spilte unge Elizabeth Swann er nå blitt voksen. Foto: Disney/ skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl» fyller 14 år i sommer, noe som betyr at det er goood stund siden vi ble kjent med karakterene Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) og Elizabeth Swann (Keira Knightley). (Psst: Keira Knightley (31) avslører å ha mistet håret på grunn av jobben!)

LES OGSÅ: Lily-Rose Depp stjal showet under Chanels haute couture-visning

Husker du jenta som som spilte den unge versjonen av sistnevnte? I begynnelsen av filmen står hun på et skip og synger «Yo ho yo ho a pirate's life for me»? Ikke det, da kan du ta en titt på klippet nedenfor: 

Uansett, unge Elizabeth Swann ble spilt av den engelske skuespilleren Lucy Dryzek som da bare var 11 år gammel. I dag 14 år senere er hun 25 år og nesten ikke til å kjenne igjen! 

LES OGSÅ: Slik ser «Pretty Woman»-stjernene ut i dag

Har kun gode minner fra innspillingen

Til BuzzFeed har Lucy tidligere fortalt at hun kun har gode minner fra innspillingen av «The Curse of the Black Pearl». 

- De andre skuespillerne var helt fantastiske! Familien min var ikke særlig interesserte i film på den tiden så jeg visste ikke hvem alle var. Heldigvis tok kostymedesigneren meg med rundt for å hilse på dem og sørget for at jeg fikk signert bilder av dem.

- Kostymedesigneren tenkte at jeg ville angre når jeg ble eldre hvis ikke jeg fikk gjort de tingene. Det er jeg veldig takknemlig for i dag, har hun fortalt til nettstedet. 

LES OGSÅ: Slik ser «Matilda»-stjernen ut i dag! 

Jobber fortsatt som skuespiller 

Per dags dato jobber Lucy som skuespiller, og har en rolle som doktor i den populære BBC-serien «Holby City». I tillegg har hun dukket opp i serier som «Help! I'm a Teenage Outlaw», «Vital Signs», «Parents of the Band», «Five Days» og «Jonathan Strange & Mr Norrell». 

Ut fra Instagram-kontoen hennes ser det ut som hun lever livet som en helt normalt 25-åring - hun liker å henger med venner, dra på fester og er glad i dyr. 

LES OGSÅ: Slik ser «George of the Jungle»-stjernen ut i dag 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer