«The Holiday»:

Slik ser hun ut i dag

Skuespilleren «ville aldri sagt nei» til å spille karakteren en gang til.

IKKE LITEN LENGER: Miffy Englefield i rollen som Sofie. Foto: Universal
IKKE LITEN LENGER: Miffy Englefield i rollen som Sofie. Foto: Universal Vis mer
Publisert

Det går mot jul, og hvert år benker nordmenn i de tusen hjem seg foran skjermen for å se Cameron Diaz (49) forelske seg i kjekkasen Jude Law (48).

Den romantiske julekomedien «The Holiday» følger amerikanske Amanda Woods (Diaz) og britiske Iris Simpkins (Kate Winslet).

De er på hver sin side av kloden, men er i samme situasjon: De trenger en pause fra sine vanlige liv. Dermed bestemmer damene seg for å bytte hus i to uker, og resten er historie.

Siden filmen kom ut i 2006 er den blitt en juleklassiker verden over, og tiden i filmen står stille fra jul til jul. En av skuespillerne i filmen er imidlertid ikke til å kjenne igjen i dag.

Fikk rollen som syvåring

I filmen får seerne møte Graham (Law) sin datter Sofie, som ble spilt av Miffy Englefield, hvis egentlige navn faktisk er Rebecca Englefield. Foreldrene ga henne nemlig kallenavnet Miffy fordi hun hadde så bustete hår, ifølge IMDB.

Englefield var bare syv år da hun landet rollen i juleklassikeren, og har naturligvis vokst litt siden det ble spilt inn i 2006.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer