Menn fra 90-tallet:

Slik ser kjekkasene fra 90-tallet ut nå

Husker du tiden da Leonardo DiCaprio og Matt Leblanc var de kjekkeste mennene vi visste om?

MENN FRA 90-TALLET: Sukk! Disse tre kjekkasene hadde mange kvinnelige fans på 90-tallet. FOTO: Top Gun / Titanic / 21 Jump Street
MENN FRA 90-TALLET: Sukk! Disse tre kjekkasene hadde mange kvinnelige fans på 90-tallet. FOTO: Top Gun / Titanic / 21 Jump Street Vis mer
Publisert

Disse kjekke og utrolig karismatiske mennene har kapret en rekke pikehjerter verden over, men hvor ble det av kjekkasene vi alle siklet etter på 90-tallet? Er de fremdeles på skjermen, og hvordan ser de egentlig ut rundt 20 år senere? Vi har funnet svaret!

LES OGSÅ: Husker du dette godteriet fra 90-tallet?

Leonardo DiCaprio (43)

Leonardo Dicaprio begynte filmkarrieren sin allerede i 1991, kun 17 år gammel, men slo ikke gjennom før i 1996, da han dukket opp i en filmatisering av «Romeo + Juliet». De fleste kjenner han nok likevel best i rollen som «Jack», hvor han spilte mot Kate Winslet i den romantiske tragedien «Titanic». Han har imidlertid ikke roet seg ned siden den gang, og da han i 2016 fikk sin første Oscar-pris for beste mannlige skuespiller, gikk internett amok.

Johnny Depp (54)

Johnny Depp slo gjennom allerede i sin første rolle i filmen «A Nightmare on Elm Street» i 1984, kun 19 år gammel. Han ble imidlertid ikke ordentlig populær blant tenåringsjentene før på slutten av 80-tallet, da han spilte i orginalversjonen av «21 Jump Street». I dag forbinder nok de fleste Johnny Depp med den noe spesielle piraten «Jack Sparrow» i «Pirates of the Caribbean»-filmene. Han er uten tvil en av kjekkasene som har beholdt mye av sjarmen, gjennom de siste 30 årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer