Menn fra 90-tallet:

Slik ser kjekkasene fra 90-tallet ut nå

Husker du tiden da Leonardo DiCaprio og Matt Leblanc var de kjekkeste mennene vi visste om?

MENN FRA 90-TALLET: Sukk! Disse tre kjekkasene hadde mange kvinnelige fans på 90-tallet. FOTO: Top Gun / Titanic / 21 Jump Street
MENN FRA 90-TALLET: Sukk! Disse tre kjekkasene hadde mange kvinnelige fans på 90-tallet. FOTO: Top Gun / Titanic / 21 Jump Street Vis mer
Publisert

Disse kjekke og utrolig karismatiske mennene har kapret en rekke pikehjerter verden over, men hvor ble det av kjekkasene vi alle siklet etter på 90-tallet? Er de fremdeles på skjermen, og hvordan ser de egentlig ut rundt 20 år senere? Vi har funnet svaret!

LES OGSÅ: Husker du dette godteriet fra 90-tallet?

Leonardo DiCaprio (43)

Leonardo Dicaprio begynte filmkarrieren sin allerede i 1991, kun 17 år gammel, men slo ikke gjennom før i 1996, da han dukket opp i en filmatisering av «Romeo + Juliet». De fleste kjenner han nok likevel best i rollen som «Jack», hvor han spilte mot Kate Winslet i den romantiske tragedien «Titanic». Han har imidlertid ikke roet seg ned siden den gang, og da han i 2016 fikk sin første Oscar-pris for beste mannlige skuespiller, gikk internett amok.

FOTO: Titanic / NTB Scanpix
FOTO: Titanic / NTB Scanpix Vis mer

Johnny Depp (54)

Johnny Depp slo gjennom allerede i sin første rolle i filmen «A Nightmare on Elm Street» i 1984, kun 19 år gammel. Han ble imidlertid ikke ordentlig populær blant tenåringsjentene før på slutten av 80-tallet, da han spilte i orginalversjonen av «21 Jump Street». I dag forbinder nok de fleste Johnny Depp med den noe spesielle piraten «Jack Sparrow» i «Pirates of the Caribbean»-filmene. Han er uten tvil en av kjekkasene som har beholdt mye av sjarmen, gjennom de siste 30 årene.

FOTO: 21 Jump Street / NTB Scanpix
FOTO: 21 Jump Street / NTB Scanpix Vis mer

Hugh Grant (57)

Hugh Grant sin første hovedrolle dukket opp i 1987, da han spilte i filmen «Maurice». Etter det brukte han sju år på å spille i små og obskure roller, og var på vei til å gi opp hele skuespillerkarrieren, da han endelig landet en rolle i filmen «Four Weddings and a Funeral». Det ble gjennombruddet, og siden den gang har vi sett Hugh Grant i en rekke romantiske britiske komedier, og vi har alle falt for det noe tullete og beskjedne smilet hans.

FOTO: Four Weddings and a Funeral / NTB Scanpix
FOTO: Four Weddings and a Funeral / NTB Scanpix Vis mer

Mel Gibson (62)

Mel Gibson hadde allerede rukket å bli en erfaren skuespiller innen 90-tallet, med roller som selveste «Mad Max» på rullebladet fra 80-tallet. Likevel fikk han pikehjertene til å hoppe over noen slag da han landet roller i actionfilmene «Forever Young», «Lethal Weapon 3» og «Payback». Han var uten tvil en av de tøffeste og barskeste mennene i Hollywood på 90-tallet.

FOTO: Lethal Weapon / NTB Scanpix
FOTO: Lethal Weapon / NTB Scanpix Vis mer

Jude Law (45)

Jude Law er fremdeles ansett som en av de kjekkeste mennene i Hollywood for mange, men sirkuset begynte allerede tidlig på 90-tallet da han dukket opp i den britiske krimserien «Shopping». Her møtte han også skuespilleren Sadie Frost, som han til slutt endte opp med å gifte seg med. Til tross for at han sjarmerte alle med utseendet sitt allerede på 90-tallet, var det først på 2000-tallet at de store rollene i «Cold Mountain» og «The Holiday» dukket opp.

FOTO: Shopping / NTB Scanpix
FOTO: Shopping / NTB Scanpix Vis mer

Tom Cruise (55)

Tom Cruise spilte sin første rolle i filmen «Endless Love», i 1981, kun 19 år gammel. Karrieren begynte å rulle, og med filmen «Top Gun» i 1986 hadde han allerede fått statusen som superstjerne. Alle jentene ville ha den kjekke piloten med det brede kjevepartiet. I senere tid kjenner vi ham fra andre actionroller, for eksempel «Mission Impossible»-filmene. Dessuten har den noenlunde kontroversielle religionen han tilhører, Scientologi, fått en del oppmerksomhet i media.

FOTO: Top Gun / NTB Scanpix
FOTO: Top Gun / NTB Scanpix Vis mer

Jason Priestley (48)

Om du likte de snille og ansvarlige guttene, kan vi nesten garantere at du hadde en liten forelskelse i Jason Priestley på 90-tallet. Han spilte rollen som Brandon, den snille og gode gutten i «Beverly Hills 90210». Dessuten var han ganske søt, og han hadde helt perfekt hår! Etter «Beverly Hills»-suksessen forsvant han litt fra skjermen, men de mest observante av oss har fått med oss serien «Call Me Fitz», hvor han dukket opp i en rolle fra 2010 til 2013.

FOTO: Beverly Hills 90210 / NTB Scanpix
FOTO: Beverly Hills 90210 / NTB Scanpix Vis mer

Matt Leblanc (50)

Vi husker alle den legendariske setningen «How YOU doin?». Det var karakteren Joey sitt ultimate sjekketriks i tv-serien «Friends», og vi falt alle pladask for Matt Leblanc sin utrolig kjekke, og litt dumme, karakter. Etter å ha spilt i den populære 90-talls serien gikk han videre til en tv-serie kalt «Episodes» fra 2011 til 2017. Nå om dagen ser du ham som programleder for det populære tv-programmet «Top Gear».

FOTO: Friends / NTB Scanpix
FOTO: Friends / NTB Scanpix Vis mer

George Clooney (56)

Clooney gjorde sin første tv-rolle i 1978, men fikk ikke sitt store gjennombrudd før han spilte rollen som «dr. Douglas Ross» i serien «ER», eller «Akutten», på norsk. Da han dukket opp i legefrakken sin i 1994 var det gjort, og siden den gang har han vært et sexsymbol for kvinner verden over. Selv i dag, 56 år gammel, regnes han som en av de kjekkeste mennene i Hollywood.

FOTO: ER / NTB Scanpix
FOTO: ER / NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer