Abigail Breslin:

Slik ser «Little Miss Sunshine»-stjernen ut i dag

Abigail Breslin ble nominert til en Oscar for rollen sin. I dag er hun 23 år og jobber fremdeles som skuespiller.

ABIGAIL BRESLIN: Skuespilleren ble nominert til en Oscar for rollen sin som Olive i Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix
ABIGAIL BRESLIN: Skuespilleren ble nominert til en Oscar for rollen sin som Olive i Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke mange seksåringer som kan si at de er nominert til en Oscar. Vel, strengt tatt er det ikke mange mennesker uavhengig av alder som kan si det.

Abigail Breslin imponerte hele verden, men også The Academy, som deler ut de gjeve Oscar-statuettene. Hennes prestasjon som Olive i filmen «Little Miss Sunshine» fra 2006 ga henne nemlig den nominasjonen så mange streber etter.

I filmen møter vi Hoover-familien. Sammen reiser mor, far, onkel, bestefar, bror og lillesøster Olive til California for å delta i konkurransen «Little Miss Sunshine». Reisen er lang og bilen de alle deler er trang, men igjen byr det på en rekke uforglemmelige scener!

Filmen ble faktisk nominert til en rekke priser. Breslin spilte mot kjente navn som Greg Kinnear (56), Steve Carell (57), Toni Collette (47) og Alan Arkin (85). Sistnevnte stakk faktisk av med en Oscar for beste birolle det året.

Breslin måtte se seg slått av Jennifer Hudson tilbake i 2007, men det satte selvfølgelig ingen stopper for den unge skuespilleren. Karrieren hennes fortsatte videre som bare det.

Du har kanskje sett henne i filmer som «Signs», «Zombieland» og «My Sister's Keeper», eller i TV-serien «Scream Queens».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer