Abigail Breslin:

Slik ser «Little Miss Sunshine»-stjernen ut i dag

Abigail Breslin ble nominert til en Oscar for rollen sin. I dag er hun 23 år og jobber fremdeles som skuespiller.

ABIGAIL BRESLIN: Skuespilleren ble nominert til en Oscar for rollen sin som Olive i Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix
ABIGAIL BRESLIN: Skuespilleren ble nominert til en Oscar for rollen sin som Olive i Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke mange seksåringer som kan si at de er nominert til en Oscar. Vel, strengt tatt er det ikke mange mennesker uavhengig av alder som kan si det.

Abigail Breslin imponerte hele verden, men også The Academy, som deler ut de gjeve Oscar-statuettene. Hennes prestasjon som Olive i filmen «Little Miss Sunshine» fra 2006 ga henne nemlig den nominasjonen så mange streber etter.

Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix
Little Miss Sunshine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I filmen møter vi Hoover-familien. Sammen reiser mor, far, onkel, bestefar, bror og lillesøster Olive til California for å delta i konkurransen «Little Miss Sunshine». Reisen er lang og bilen de alle deler er trang, men igjen byr det på en rekke uforglemmelige scener!

Filmen ble faktisk nominert til en rekke priser. Breslin spilte mot kjente navn som Greg Kinnear (56), Steve Carell (57), Toni Collette (47) og Alan Arkin (85). Sistnevnte stakk faktisk av med en Oscar for beste birolle det året.

Breslin måtte se seg slått av Jennifer Hudson tilbake i 2007, men det satte selvfølgelig ingen stopper for den unge skuespilleren. Karrieren hennes fortsatte videre som bare det.

I DAG: Abigail Breslin er 23 år gammel. Foto: NTB Scanpix
I DAG: Abigail Breslin er 23 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Du har kanskje sett henne i filmer som «Signs», «Zombieland» og «My Sister's Keeper», eller i TV-serien «Scream Queens».

I dag er Breslin 23 år, men i et intervju med Refinery29 forteller skuespilleren at mange fremdeles tenker på henne som den seks år gamle skuespilleren.

«Jeg har innsett at mine feil er offentlige feil. Jeg kunne aldri dra på en fest og bli tatt bilde av med en øl i hånda. Hvis det hadde skjedd, så er jeg «nok en barnestjerne som har havnet på feil kjør». Til og med under allergisesongen elsker folk å hoppe rett til den konklusjonen at jeg driver med kokain.»

I tenårene tok Breslin en pause fra det hele etter at foreldrene hennes ba om det. Som 15-åring var den unge skuespilleren mer opptatt av å booke roller enn å faktisk leve som en normal tenåring.

Noen år senere var hun tilbake på lerretet og vi har bare mer i vente av den unge skuespilleren. I november 2020 er hun å se i den splitter nye filmen «Stillwater».

OSCAR 2020: Breslin var ikke nominert til en pris i år, men deltok likevel på Oscar-etterfesten til Vanity Fair. Foto. NTB Scanpix
OSCAR 2020: Breslin var ikke nominert til en pris i år, men deltok likevel på Oscar-etterfesten til Vanity Fair. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer