Love Actually

Slik ser «Love Actually»-skuespillerne ut i dag

De spilte i julefilmen som ble ikonisk. Her er de 16 år senere ...

LOVE ACTUALLY: Det er 16 år siden «Love Acatually» rullet over skjermen for første gang. FOTO: NTB Scanpix
LOVE ACTUALLY: Det er 16 år siden «Love Acatually» rullet over skjermen for første gang. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 16 år siden «Love Actually» rullet over skjermen for første gang. Filmen har fått en spesiell plass i manges hjerter og juletradisjon.

Mens noen av skuespillerne i kanskje tidenes fineste film var veldig unge, og helt i starten av sin karriere, var det andre som hadde allerede en god del erfaring. Vi vet ikke med dere, men vi lurer veldig på hvordan det har gått med dem. Vel, her er svaret!

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Olivia Olson (27)

I filmen møter vi Joanna, spilt av Olivia Olson, som er Sams (Thomas Brodie-Sangster) store forelskelse. Skolens mest populære jente, med en klokkeklar sangstemme sørger for en håpløs, men veldig søt kjærlighetshistorie.

De legger seg på toppen av lista (om det er mulig å velge) over det mest sjarmerende hendelsesforløpet i filmen.

Olivia var 9 år gammel da hun spilte Joanna. I dag er hun 27 år gammel. Hun har både jamaicanske og svenske røtter, og flere mener hun ligner på hertuginne Meghan (33). Olivia er fremdeles en del av underholdningsbransjen, og ga i 2018 ut albumet «Nowhere Land».

Du kan se hennes opptreden på X Factor nedenfor:

Vis mer Vis mer
FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hugh Grant (59)

Hugh Grant (59) spilte rollen som statsminister David i «Love Actually». Spør du oss, står Grant for en av de mest ikoniske scenene fra filmen - nemlig den hysteriske dansescenen fra statsministerens kontor.

I et intervju med Bang Showbiz i 2018, sier Hugh at han ikke kan forstå hvorfor «Love Actually» er så populær. Han synes derimot det er veldig koselig at det har blitt en tradisjon for mange å se den i julen. Grant har blant annet vært å se i andre filmsuksesser som «Notting Hill» og «Bridget Jones' dagbok», alle regissert av Richard Curtis.

Nå er han aktuell med filmen «The Gentlemen», som kommer i januar 2020. Du kan se traileren til filmen nedenfor:

Vis mer Vis mer
FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Martine McCutcheon (43)

Det var gjennom «Love Actually» at britiske Martine McCutcheon (43) ble et kjent navn verden over. I rollen som Natalie, spiller hun statsminister Davids hete flamme. Skuespillerinnen har derimot ikke hatt det lett i tiden etter «Love Actually».

I 2011 ble hun diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom - ME. Dette har Daily Mail tidligere omtalt. Etter dette fulgte en tid med depresjon og kroppskomplekser som følge av vektøkning i forbindelse med sykdommen.

I 2017 gjorde hun comeback som plateartist.

FOTO: NTB Scanpix
FOTO: NTB Scanpix Vis mer
SJOKKERENDE: Aldersforskjellen til skuespillere Keira Knightley og Thomas Brodie-Sangster, kjent fra Love Actually, er mindre enn man skulle tro. Vis mer

Emma Thompson (60)

Emma Thompson (60) i rollen som «Karen», har sørget for hvert fall en scene i filmen tårene ikke klarer å motstå. Karen oppdager at ektemannen Harry (Alan Rickman) er utro, og serverer en emosjonell stund på soverommet, med Joni Mitchells Both sides now på høytalleren. Like vakker som i 2003, er hun nå aktuell i den nye julefilmen «Last Christmas».

Du kan se traileren nedenfor:

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer