Underholdning:

Slik ser Mr. Melk ut i dag

- Andre roller kan være vanskeligere å finne, men jeg fant Mr. Melk med en gang.

PING PONG: En av de mest minnerike møtene med Mr. Melk var da han spilte ping pong med magemusklene mens han uanfektet drakk et glass melk. FOTO: TRY REKLAME.
PING PONG: En av de mest minnerike møtene med Mr. Melk var da han spilte ping pong med magemusklene mens han uanfektet drakk et glass melk. FOTO: TRY REKLAME. Vis mer
Publisert

Livet «Schmaker godt» for Mr. Melk om dagen, eller Lukas Hassel som han egentlig heter.

Ringer det ingen bjeller? Mr. Melk var Tine Meieries reklamekampanje rundt 2011. Filmene viste med humor hva som var den perfekte mannen og grunnen til det.

Mr. Melk var ikke bare sterk og kjekk, men også overmenneskelig når det kom til å stå på ski, gå på vegger og kunne dessuten spille ping pong med magemusklene sine mens han drakk et glass melk.

Og grunnen til hans gode fysikk var selvsagt melkedrikkingen. For om man skal sitere selveste melkemannen selv, er det «smart å leve sunt. TINE Melk er naturlig rik på kjempebra protein, som bidrar til å styrke og fornyer musklene. Schmaker godt.»

Morsom periode

Så skulle han altså være typisk norsk. Men i virkeligheten er Mr. Melk dansk. KK har snakket med Lukas Hassel (52), som er bosatt i New York. Han forteller at etter reklamekampanjen var i gang ble han gjenkjent av nordmenn i New York.

– Det var først mest tenåringer, men gjennom årenes løp har både menn og kvinner tatt kontakt med meg på sosiale medier, forteller han og legger til at alle tilbakemeldinger har vært søte og smigrende.

– Jeg har alltid likt at Mr. Melk var inkluderende, nysgjerrig og fremfor alt snill. Det var viktig for meg. Dessuten tok han aldri seg selv for høytidelig.

Han ble tipset om rollen av sin agent i New York og det skulle bli en veldig morsom periode i livet hans hvor han fikk leke seg med rollen og møtte et fantastisk team av mennesker og ideer.

Hassel beskriver seg selv som en positiv og utadvendt type og at han matchet med Mr.melk med en gang. Det måtte heller ikke mye endring til når det kom til hår og fremtoning.

– Andre roller kan være vanskeligere å finne, men jeg fant Mr. Melk med en gang. Siden den gang har jeg fått meg skjegg da.

DOBBELT STATSBORGERSKAP: Lukas Hassel har bodd i New York siden 90-tallet hvor han jobber som skuespiller og skriver og regisserer egne filmer. Mange kjenner han nok likevel best som Mr. Melk. FOTO: SEAN TURI.
DOBBELT STATSBORGERSKAP: Lukas Hassel har bodd i New York siden 90-tallet hvor han jobber som skuespiller og skriver og regisserer egne filmer. Mange kjenner han nok likevel best som Mr. Melk. FOTO: SEAN TURI. Vis mer

Spiller «bad guy»

Ja det skal kanskje litt til å gjenkjenne Mr. Melk på gata i dag. Siden den gang har han blitt eldre og fått mer profilerte roller. Han er akkurat ferdig med en stor jobb for NBC-serien «The Blacklist».

I The Blacklist spiller han slemmingen Elias Vandyke over to sesonger. Hassel har også sine egne filmprosjekter på gang innen skrekksjangeren.

BAD GUY: I virkeligheten beskriver Lukas Hassel seg selv som en person som alltid prøver å se det positive i live og spre lys og godhet. I serien The Blacklist er han tidenes slemming Elias Vandyke. FOTO: PRIVAT.
BAD GUY: I virkeligheten beskriver Lukas Hassel seg selv som en person som alltid prøver å se det positive i live og spre lys og godhet. I serien The Blacklist er han tidenes slemming Elias Vandyke. FOTO: PRIVAT. Vis mer

Tidligere har han vunnet priser for kortfilmer han selv har laget i en rekke filmfestivaler verden over. Han har også vært å se i serier som «Blue Bloods» og «Elementary» og i Netflix-filmen «The Black Room». Det kan vel trygt sies at Mr. Melk har blitt voksen.

Og det på andre måter også. Han sier at det å bo i New York, en by han elsker, også har fått en bismak de siste årene.

- Høyrevingens ekstremisme har tatt en mørk vending, noe som er vanskelig å svelge. Derfor håper jeg på bedre dager fremover, avslutter han. Eller?

– Du kan legge til at Mr. Melk alltid lever videre og dersom Tine noen gang ringer meg igjen så er jeg klar. Mr. Melk forever.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer