Film

Slik ser Notting Hill-stjernene ut i dag

Hva har skuespillerne gjort siden filmsuksessen fra 1999? Vi har svaret!

NOTTING HILL: Vi har funnet ut hva skuespillerne gjør i dag. Foto: NTB
NOTTING HILL: Vi har funnet ut hva skuespillerne gjør i dag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det har gått hele 22 år siden en av våre absolutte favorittfilmer ble sluppet. Historien om bokforhandleren William som møter en av verdens største filmstjerner, Anna, en dag i butikken sin.

Hovedrollene ble kapret av Hugh Grant og Julia Roberts. Siden den gang har vi sett begge to i en rekke suksesser, men hva skjedde med de andre i «Notting Hill»? Hva med vennene til Will fra filmen? Vi har funnet ut av det:

Julia Roberts

Det er nok mange som har god kontroll på hva Julia Roberts (53) har gjort siden «Notting Hill»-suksessen. Filmen kom jo faktisk ut ni år etter at Roberts var å se i «Pretty Woman».

Du har også kanskje sett Julia Roberts i «Valentine's Day», «Mother's Day», «Eat Pray Love», «Ben Is Back», «Wonder», «Money Monster» eller «Erin Brockovich»? Hun vant til og med en Oscar for prestasjonen sin i sistnevnte film.

Det er altså ingen tvil om at skuespilleren har oppnådd mye i sin karriere. Hun har også engasjert seg veldig i valget som nylig fant sted i USA, samt at hun kjemper for kvinners rettigheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer