Obamas døtre:

Slik ser Obamas døtre ut nå

Vekket oppsikt på vei til Drake-konsert.

OBAMAS DØTRE: Da Barack Obama ble president i USA i 2009, kom også døtrene (f.v.) Sasha og Malia i medienes søkelys. I dag lever de et ganske annet liv. Foto: NTB
OBAMAS DØTRE: Da Barack Obama ble president i USA i 2009, kom også døtrene (f.v.) Sasha og Malia i medienes søkelys. I dag lever de et ganske annet liv. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er lenge siden de fleste av oss har hatt noen befatning med tidligere president Barack Obamas døtre, vil vi anta, men her en dagen dukket det opp et bilde på det store internettet som fikk oss til å stoppe litt opp.

«Du verden som tida flyr» tenkte vi.

Sasha og Malia Obama var 8 og 10 år gamle da faren ble president i USA i 2009, som den første fargede i Amerikas historie.

Som kjent vant Barack Obama presidentvalget også i 2012, så fra 2009-2017 var Det hvite hus i Washington Obama-familiens hjem.

Både Obama og kona Michelle skal ha vært svært opptatt av å skjerme døtrene så langt det lot seg gjøre.

Men i følge People, beskrev de Malia som en klok og tenksom jente, som tidlig ble selvstendig – allerede i første klasse satte hun på vekkerklokka selv og redde opp senga.

Sasha beskrives som en med stor selvtillit, og som en jente som ikke lar seg pille på nesa av noen.

Fargekoordinert

I dag er de to blitt voksne, Malia er 25 og Sasha er 22.

Malia var ferdig utdannet ved det prestisje universitetet i Harvard i 2021. I dag er hun bosatt i Los Angeles, der hun jobber som manusforfatter for tv-show.

Sasha fullførte i våres utdannelse ved Universitetet i California.

I mai delte Obama selv et bilde av dem på morsdagen, der han i rause ordelag hyllet kona Michelle for å være en fantastisk mamma for deres to døtre.

På bildet er også Obamas svigermor Marian Shields Robinson med, og gjengen har hatt en tydelig avtale om fargekoordinering.

I kommentarfeltet rant det over av positive tilbakemeldinger, som gikk på hvor store døtrene nå hadde blitt, og hvor vakre de var.

Men det var altså ikke dette bildet som fikk oss til å stoppe opp.

Ikke fargekoordinerte

Det var motenettstedet Fashion4You som delte bildet av de to søstrene på fest i Los Angeles i anledning konsert med artisten Drake.

Der var de ikke fargekoordinerte i hvitt for å si det på den måten.

SAMMEN: Søstrene bor sammen i Los Angeles. Her er det også på fest sammen, i anledning en Drake-konsert. Bildet er en skjermdump fra Fashion4You
SAMMEN: Søstrene bor sammen i Los Angeles. Her er det også på fest sammen, i anledning en Drake-konsert. Bildet er en skjermdump fra Fashion4You Vis mer

Også PageSix har dekket begivenheten utførlig, og kan melde om at søstrene bor sammen i Los Angeles og at de forlot festen i firetiden den natten.

I fall du lurte på hvordan det går med Obamas døtre og hvordan de ser ut nå.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer