Julia Roberts

Slik ser «Pretty Woman»-stjernene ut i dag

27 år etter filmen tok verden med storm.

KLASSIKER: «Pretty Woman» ble en kjempesuksess da den kom ut i 1990 og er fortsatt en populær film. Men hvordan ser egentlig stjernene ut i dag?  Foto: NTB scanpix
KLASSIKER: «Pretty Woman» ble en kjempesuksess da den kom ut i 1990 og er fortsatt en populær film. Men hvordan ser egentlig stjernene ut i dag? Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker Julia Robert, og i mine øyne er hun en av de beste kvinnelige skuespillerne vi har. Min beundring for Roberts ble ikke akkurat mindre da jeg som tenåring så henne i rollen som Vivian Ward i den romantiske komedien «Pretty Woman» (1990). 

For mange av oss vil både Julia Roberts (49) og Richard Gere (67) alltid huskes fra suksessfilmen. Kanskje i tillegg til «Runaway Bride», som kom på lerretet noen år senere. 

Det er ingen hemmelighet at vi i KK.no-redaksjonen elsker nostalgi, både når det gjelder å se filmer og høre på musikk fra barndommen. Så da vi diskuterte «Pretty Woman» her om dagen ble vi selvfølgelig nysgjerrige på hvordan skuespillerne egentlig ser ut i dag! (Pssst: Se intervju med skuespillerne 25 år etter nederst i saken!)

LES OGSÅ: Slik ser «Greace»-skuespillerne ut i dag

Julia Robert (49): 

Julia, Julia, Julia! Hvor skal man begynne? Jo, hun har vunnet tre Golden Globe-priser, Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for «Erin Brockovich» og vært nominert i uendelige kategorier helt siden karrierestarten tidlig på 90-tallet. I tillegg har hun vært en av verdens beste betalte kvinnelige skuespillere. I mine øyne har hun heller ikke forandret seg så voldsomt siden «Pretty Woman» - men se og døm selv! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer