RIHANNA: Rihannas private kokk deler hemmeligheten bak pop-stjernens kosthold og matvaner. Foto: AFP
RIHANNA: Rihannas private kokk deler hemmeligheten bak pop-stjernens kosthold og matvaner. Foto: AFP Vis mer

Rihanna

Slik ser Rihannas «matplan» ut

- Rihanna spiser hver eneste protein du kan tenke deg, røper privatkokken.

Publisert

Dersom Rihanna selv skulle hatt ansvar for sitt eget kosthold, hadde det ifølge henne selv vært helt forferdelig, uttalte stjernen i et intervju med Ellen DeGeneres. Hun fortalte den gang at turnébussen og omkledningsrommet hennes er stappet av «junk» og vodka.

Hun fortalte også til Vanity Fair i 2015 at hun nekter å gi slipp på maten hun spiser: «Jeg har vært på treningssenteret hver eneste dag denne uken fordi jeg ikke er villig til å gi opp maten min. Men jeg vil ofre en time for treningssenteret». 

Men til tross for sin store kjærlighet til mat - til tider kanskje ikke så veldig sunn mat - ser den 29 år gamle skjønnheten fra Barbados ganske så bra ut! Men hvordan? Svaret er enkelt: Hennes personlige kokk, Debbie Solomon! (Ja, du vil nok sjekke ut Instagram-kontoen hennes).

LES OGSÅ: 10 år skiller disse Rihanna-bildene!

I et intervju med Bon Appetit snakker kjendis-kokken om hvordan det er å lage mat til Rihanna, og åpner opp om artistens kosthold, som er langt mer enn potetgull og vodka! Men før vi går videre til kostholdet lurer du kanskje på hvordan noen blir privat-kokken til selveste Rihanna? Vel, Solomon visste ikke det var Rihanna hun lagde mat til før etter at hun hadde laget maten!

Solomon har vært Rihannas personlige kokk i flere år - helt siden stjernen selv ringte henne med skjult nummer og bestilte matprøver. Og det var først etter at Rihanna hadde godkjent testene at Solomon fikk vite hvem hun faktisk lagde mat til. Sykt? Vi vet! Og dette er Solomons hemmelighet bak maten og kostholdet til superstjernen:

1. Karibisk inspirasjon

Med litt hjelp fra Rihannas mor, lærte Solomon å tilberede barbadiske og guyanesiske retter, da det er blant Rihannas favorittmat. 

- Moren hennes kom til meg og sa: «Dette er hvordan vi gjør det», uttalte Solomon til Bon Appetit.

Men til tross for at hun nå lager stjernens favorittretter uten problem, innrømmer hun at det til tider kan være vanskelig å skille mellom de karibiske øyenes kjøkken, da retter endrer navn avhengig av geografi.

2. Fleksibilitet 

Til tross for at Rihanna ifølge Solomon ikke er en vrien og pirkete når det kommer til mat, forteller hun at superstjernen er det hun kaller en «humørspiser» - noe som har endret måten hun forbereder matplanen på.

- Med tidligere klienter ville jeg sendt inn en meny på en søndag eller mandag, og de ville ha valgt ut for resten av uken. Da var jeg i stand til å handle og forberede, men det ikke tilfellet med Rihanna, har kokken fortalt:

- Vi vet ikke hva vi ønsker å spise i morgen, så hvorfor velge i dag?

LES OGSÅ: Sjekk ut Rihanna og Kylie møte opp i Skandinavisk design

SUPERKROPP: Rihannas flotte former kommer ikke av seg selv. I tillegg til å trene regelmessig har hun et godt kosthold takket være sin private kokk. Foto: Pa Photos
SUPERKROPP: Rihannas flotte former kommer ikke av seg selv. I tillegg til å trene regelmessig har hun et godt kosthold takket være sin private kokk. Foto: Pa Photos Vis mer

3. Visse ingredienser er alltid tilgjengelige 

Etter å ha tilbrakt to verdensturneer med artisten, vet Solomon akkurat hvilke ingredienser hun alltid må ha i kjøleskapet:

- Rihanna spiser hver eneste protein du kan tenke deg.

Også grønnsaker, ris og pasta er hverdagsfavoritter i stjernens kosthold forteller Solomon. Og når de er ute og reiser tar Solomon alltid med seg en masse krydder som blant annet karri og spisskummen. Og sist, men ikke minst: Ingen måltid er komplett uten «Scotch Bonnet hot saus» forteller kokken. 

LES OGSÅ: 6 grønnsaker med høyt proteininnhold! 

4. Deilig mat kommer først!

Og til slutt: Alt handler om å nyte maten! Ifølge Soloman handler det om å glede når man lager og spiser mat. Til Bon Appetit fortalte hun at hun råder alle å spise «mektig og deilig mat» - i moderate mengder selvfølgelig.

- Det bør ikke være skam i å spise mat. Jeg vil ikke kaste bort mine kalorier på tull. Hvis jeg tar en bit av noe som jeg ikke liker, kommer jeg ikke til å spise det bare fordi jeg er sulten. Da finner jeg noe annet å spise. 

LES OGSÅ: Slik får kjendiskvinnene superkroppen

En dag med Rihannas diett:

Så til slutt, la oss ta en titt på et par av måltidene stjernen nyter mellom slagene:

Frokost:

Vis mer

Lunsj:

How dare you @chefdebbiesolomon ???? #itsaKINGJamesDay #sentbackmycurry #WheresDaBeef

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

Middag:

#callaloo and #saltfish #brownrice #todayslunch #feedingthemonster

Et innlegg delt av Debbie (@chefdebbiesolomon)

Italian Crab Cake w/ Micro Greens Roasted Garlic Aioli #monstertour #rihanna #Eminem #FeedingTheMonster

Et innlegg delt av Debbie (@chefdebbiesolomon)

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer