Daryl Sabara og Alexa Vega

Slik ser «Småspioner»-stjernene ut i dag

Det er 18 år siden filmen hadde premiere, og våre to favorittspioner er blitt voksne.

SMÅSPIONER: Slik så det ut da Daryl Sabara og Alexa Vega spilte i «Småspioner» i 2001. FOTO: NTB Scanpix
SMÅSPIONER: Slik så det ut da Daryl Sabara og Alexa Vega spilte i «Småspioner» i 2001. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober 2001 hadde den amerikansk eventyrkomedien «Småspioner», også kjent som «Spy Kids», premiere på norske kinoer, og plutselig hadde tusenvis av barn en drøm om å ha kule spionforeldre slik som Carmen (Alexa Vega) og Juni (Daryl Sabara) i filmen (meg selv inkludert).

Kort fortalt handler «Småspioner» om et søskenpar som finner ut at foreldrene Gregorio (Antonio Banderas) og Ingrid (Carla Gugino) er tidligere hemmelige agenter. Når de hører at flere av kollegene deres har forsvunnet på mystisk vis, blir de tvunget tilbake i bransjen. Dessverre ender de selv opp med å bli kidnappet, noe som fører til at Carmen og Juni må lære seg alt om det å være spioner slik at de kan redde foreldrene.

Se traileren nedenfor:

Hva gjør skuespillerne i dag?

Men tilbake til Alexa Vega og Daryl Sabara. Det er hele 18 år siden vi så dem i rollene som Carmen og Juni, og dermed lurer vi fryktelig på hva de gjør i dag. Her har dere svaret:

Alexa Vega er blitt 31 år gammel og jobber fortsatt som skuespiller. I tillegg til å ha spilt i hele fire «Spy Kids»-filmer, har hun også dukket opp i tv-serier som Ghost Whisperer (2009) og The Mentalist (2015).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer