Daryl Sabara og Alexa Vega

Slik ser «Småspioner»-stjernene ut i dag

Det er 18 år siden filmen hadde premiere, og våre to favorittspioner er blitt voksne.

SMÅSPIONER: Slik så det ut da Daryl Sabara og Alexa Vega spilte i «Småspioner» i 2001. FOTO: NTB Scanpix
SMÅSPIONER: Slik så det ut da Daryl Sabara og Alexa Vega spilte i «Småspioner» i 2001. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober 2001 hadde den amerikansk eventyrkomedien «Småspioner», også kjent som «Spy Kids», premiere på norske kinoer, og plutselig hadde tusenvis av barn en drøm om å ha kule spionforeldre slik som Carmen (Alexa Vega) og Juni (Daryl Sabara) i filmen (meg selv inkludert).

SPIONFAMILIE: Når foreldrene til Carmen og Juni blir kidnappet må søsknene ta saken i egen hender. FOTO: NTB Scanpix
SPIONFAMILIE: Når foreldrene til Carmen og Juni blir kidnappet må søsknene ta saken i egen hender. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kort fortalt handler «Småspioner» om et søskenpar som finner ut at foreldrene Gregorio (Antonio Banderas) og Ingrid (Carla Gugino) er tidligere hemmelige agenter. Når de hører at flere av kollegene deres har forsvunnet på mystisk vis, blir de tvunget tilbake i bransjen. Dessverre ender de selv opp med å bli kidnappet, noe som fører til at Carmen og Juni må lære seg alt om det å være spioner slik at de kan redde foreldrene.

Se traileren nedenfor:

Hva gjør skuespillerne i dag?

Men tilbake til Alexa Vega og Daryl Sabara. Det er hele 18 år siden vi så dem i rollene som Carmen og Juni, og dermed lurer vi fryktelig på hva de gjør i dag. Her har dere svaret:

ALEXA VEGA: I dag er den tidligere «Småspioner»-skuespilleren gift og har to barn. FOTO: NTB Scanpix
ALEXA VEGA: I dag er den tidligere «Småspioner»-skuespilleren gift og har to barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Alexa Vega er blitt 31 år gammel og jobber fortsatt som skuespiller. I tillegg til å ha spilt i hele fire «Spy Kids»-filmer, har hun også dukket opp i tv-serier som Ghost Whisperer (2009) og The Mentalist (2015).

I 2014 giftet hun seg med «Big Time Rush»-stjernen Carlos Pena jr., og sammen har de har sønnene Ocean King PenaVega og Kingston James PenaVega.

LES OGSÅ: Se det første bildet av Emma Stone i rollen som Cruella de Vil

Daryl Sabara er blitt 27 år gammel, og i likhet med Alexa Vega, er han fortsatt aktiv som skuespiller. I tillegg til å ha spilt i fire «Spy Kids»-filmer, har han også vært med i Polarekspressen (2004), A Christmas Carol (2009), Machete (2010) og John Carter (2012).

GIFT: I 2018 giftet den tidligere «Småspioner»-stjernen seg med kjæresten som han har datet siden 2016. FOTO: NTB Scanpix
GIFT: I 2018 giftet den tidligere «Småspioner»-stjernen seg med kjæresten som han har datet siden 2016. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

22. desember 2018 giftet han seg med den amerikanske artisten Meghan Elizabeth Trainor (25). Hun har blant annet gitt ut albumene «Treat Myself» (2019) og «Title» (2015).

Nedenfor ser du musikkvideoen til sangen hennes «Marry Me», som er filmet i forbindelse med bryllupet deres.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer