Slik ser tenåringshelten ut nå

Hvem var ditt kjendiscrush?

SHANE WEST: Husker du han fra filmen «A Walk To Remember?» Foto: NTB
SHANE WEST: Husker du han fra filmen «A Walk To Remember?» Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mange husker kanskje den første tv-serien eller filmen de så som gjorde spesielt stort inntrykk. Kanskje det var historien, eller kanskje stedet de befant seg på, men ofte så er det skuespillerne i det hele man ikke klarer å glemme.

Og ofte var det her vår første avstandsforelskelse oppsto. Selv husker jeg hvor betatt jeg var av både Chad Michael Murray i tv-serien «One Tree Hill» og David Pedersen fra Idol.

DAVID PEDERSEN: Husker du han fra første sesongen av Idol? Foto: NTB
DAVID PEDERSEN: Husker du han fra første sesongen av Idol? Foto: NTB Vis mer

Da jeg spurte redaksjonen om deres kjendiscrush, var det flere navn som kom kjapt: Melodi Grand Prix-deltager Stig van Eijk, Stian Barsnes Simonsen, gjengen fra Olsenbanden Jr og «han fra Johnny og Johanna» - også kjent som Michael Hansson.

Skjermdump fra NRK TV
Skjermdump fra NRK TV Vis mer

Men for KK-redaktør Ingeborg Heldal var det bare en ting som gjaldt. En serie hun valgte å beskrive som 80-tallets «Skam».

- Jeg vil strekke meg så langt som å si at «Forelsket 87» var det tiårets «Skam». I hvert fall på Brøttum. Jeg satt klistret! Hovedrollen, Stine, hadde så helt ufattelig rå stil husker jeg! En lyseblå kjole med en svart dressjakke over, som jeg prøvde å kopiere. Også var det sveisen! Klassisk grorudpalme på toppen og en liten hestehale bak. En slags dobbel grorudpalme kan du si. Jeg gikk med den sveisen ett år i strekk! Og selvsagt «love-interestest»-en i serien, Morten. Jeg husker jeg tenkte at det var helt sykt pene gutter i Oslo!

Karakteren Morten ble spilt av David Brambani. Det kan se ut til at Brambani ikke valgte å fortsette med skuespillerkarrieren, men heller fokusere på juss. I hvert fall hvis vi skal tro gode, gamle Google!

Likevel har vi klart å finne bilder av våre utenlandske kjendiscrush fra da vi først så dem på skjermen og hvordan de ser ut i dag.

Enjoy:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer