The Walkning Dead

Slik ser «The Walking Dead»-stjernene egentlig ut

Noen er nesten ikke til å kjenne igjen!

THE WALKING DEAD: Den populære TV-serien har siden første sesong blitt svært populær verden over og har slått alle seerrekorder i USA. Men hvordan ser skuespillerene egentlig ut? Foto: FOX
THE WALKING DEAD: Den populære TV-serien har siden første sesong blitt svært populær verden over og har slått alle seerrekorder i USA. Men hvordan ser skuespillerene egentlig ut? Foto: FOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra parykker til utrolige kostymer og vanvittig sminke. Ja, det er ingen tvil om at skuespillerne i «The Walking Dead» blir ugjenkjennelige. 

Zombieserien «The Walking Dead» er basert på en tegneserie ved samme navn, og handler om en postapokalyptisk verden som regjeres av zombier. TV-serien har siden første sesong blitt svært populær verden over og har slått alle seerrekorder i USA. Serien har særlig blitt priset for sin realisme og kan smykke seg med de høyeste seertallene i amerikansk kabel-TV-historie.

Så da KK.no-redaksjonen fikk denne invitasjonen fra FOX: «Alltid lurt på hvordan menneskekjøtt smaker? For å feire premieren av sesong syv av kultserien «The Walking Dead» har en britisk matkunstner og en norsk kokk latt seg inspirere av historier om kannibalisme, og utviklet en hamburger som smaker menneskekjøtt», takket vi ja! (Selv om de fleste i redaksjonen halvveis brakk seg og fikk frysninger langt oppover ryggen!)

Les hva dommen av den omtalte «The Walking Dead»-burgeren ble!

Men så har det seg også sånn at selv om «The Walking Dead»-skuespillerne er for det meste dekket i blod og gørr, ser de i virkeligheten langt ifra ut som zombier eller mennesker påvirket av den apokalyptiske verdenen.  

LES OGSÅ: 5 TV-serier som passer til stjernetegnet ditt

Så hvordan ser egentlig skuespillerne ut - uten all kostymen og sminken? 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer