Friends

Slik ser trillingene fra Friends ut i dag

Husker du Frank Jr Jr, Chandler og Leslie som Phoebe fødte for broren sin?

TRILLINGENE FRA FRIENDS: Scroll deg nedover i saken for å se hvordan de ser ut i dag! Foto: Skjermdump
TRILLINGENE FRA FRIENDS: Scroll deg nedover i saken for å se hvordan de ser ut i dag! Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Det er 25 år siden Ross ble far til sin førstefødte, Ben, i TV-serien «Friends». Det er 18 år siden Ben fikk en lillesøster, Emma, og det er 22 år siden Phoebe fødte sin brors trillinger: Frank Jr Jr, Chandler og Leslie.

Psst: Se hvordan Emma fra Friends ser ut i dag!

Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump Vis mer

Ja, du hørte rett. Dersom du ikke har sett «Friends» før, vil det selvfølgelig høres helt rart ut at en en søster føder sin brors barn, men i Phoebe sin verden er dette helt normalt.

I TV-serien får vi nemlig møte karakteren Phoebe sin bror, Frank Jr, som sammen med sin kone, Alice, ønsker seg barn. Dessverre kan ikke de få barn på den naturlige måten, så paret spør om Phoebe kan bæret barnet deres for dem.

Det sier hun ja til, men alle blir ganske så overrasket når de finner ut av Phoebe ikke bare er gravid med ett barn, men tre!

Til tross for at trillingene bare er å se i serien et par ganger som babyer og en gang i fireårsalderen, er det mange som husker Frank Jr Jr, Chandler og Leslie godt.

Nå er det 22 år siden vi først så dem på TV-skjermen. Det er ulike skuespillere som spiller barna som små babyer og de vi får et gjensyn med i sesong 6 og 10.

Hvor godt kjenner du vennene fra New York? Vis mer

Trillingene vi ser i episoden «The One With Joeys Porche» i sesong 6, som faktisk i virkeligheten er firlinger, heter Alexandria, Cole, Justin og Paul. Vi fikk et gledelig gjensyn med firlingene da Alexandria la ut et bilde av gjengen da de alle ble ferdig på High School. Nå går de på ulike universiteter i USA. Alexandria har også blitt ganske så kjent gjennom TikTok!

Barna som spilte trillingene i sesong 10 var ikke like lett å finne bilde av, muligens fordi karrieren for to av dem, Sierra Marcoux og Dante Pastula, ikke har fortsatt til den dag i dag. Allisyn Snyder har derimot vært å se i «So Random» og «Sonny With A Chance», og har over 120 000 følgere på Instagram.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer