Prinsesse Ingrid Alexandra

Slik sjarmerte kongebarna oss i senk i 2016

Grimaser på flyvindu, nærkontakt under dåp, skikonkurranse med farmor og herming av gardister - hurra, som vi digger de søte prinsene og prinsessene!

Publisert
Sist oppdatert

2016 har vært et begivenhetsrikt år for alle de ulike kongehusene rundt om i Europa. Her hjemme har kongeparet feiret 25 år på tronen, mens hos våre gode naboer i Sverige har kong Carl Gustaf markert 70-årsdagen sin med folkefest. I tillegg er det også blitt arrangert dåp for de svenske prinsene Oscar (8 mnd) og Alexander (7 mnd).

Det er ingen tvil om at de etter hvert så store barneflokkene som har kommet trillende på en snor i kongehusene i Europa har satt sitt preg på familieidyllen - i svært positiv forstand. Både royale foreldre og besteforeldre ser ut til å hygge seg i lag med barn og barnebarn - og for oss som observerer de ulike kongefamiliene fra sidelinjen er det en fryd å se hvor viktig de nye familiemedlemmene er for kongefamiliene.

LES OGSÅ: Sonja Haraldsen - vestkantpiken som ble Norges dronning

- Vi ble raskt litt besteforeldretussete!

Spesielt her hjemme er det rørende å se hvor aktive besteforeldre dronning Sonja og kong Harald - som blir 80 år til neste år! - er med sine fem barnebarn prinsesse Ingrid Alexandra (12), prins Sverre Magnus (10), Maud Angelica (13), Leah Isadora (11), Emma Tallulah (8) og bonusbarnebarnet Marius (19). 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer