«And Just Like That...»

Slik skulle det egentlig gå med Stanford Blatch

Serieskaper åpner opp hvordan det var å skrive Willie Garson ut av «And Just Like That...».

STORE PLANER: Serieskaperne av «And Just Like That...» hadde laget store planer for hvordan Willie Garsons karakter, Stanford Blatch, skulle utvikle seg i serien. FOTO: NTB
STORE PLANER: Serieskaperne av «And Just Like That...» hadde laget store planer for hvordan Willie Garsons karakter, Stanford Blatch, skulle utvikle seg i serien. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I et intervju med det amerikanske nettstedet Variety åpner serieskaper og manusforfatter, Michal Patrick King, opp om hvordan det opprinnelig skulle gå med Sex og Singelliv-karakteren Stanford Blatch i HBO-serien «And Just Like That...».

Planen for Willies karakter måtte endres drastisk da King og de andre manusforfatterne av «And Just Like That...» fikk vite om hans kamp mot Bukspyttkjertelkreft. Denne kreftformen er den fjerde hyppigste kreftrelaterte dødsårsaken i den vestlige verden.

I slutten av september 2021 tapte Garson kampen. Det var Willies sønn Nathen som først bekreftet den triste nyheten via sosiale medier.

Uten tvil var det mange fans som kjente på en stor sorg da den populære skuespilleren gikk bort, bare 57 år gammel. Også hans skuespillerkolleger fra Sex og Singelliv delte åpent om sine reaksjoner etter dødsfallet.

Stanford var Carrie Bradshaws (Sarah Jessica Parker) nære venn og medsammensvorne gjennom hele Sex og Singelliv-universet og i de tre første episodene av «And Just Like That...», som hadde premiere på HBO Max i desember 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer