Iselin Guttormsen:

Slik takler hun tidsklemma som alenemamma

Iselin Guttormsen er blitt singel siden sist hun deltok i «Skal vi danse». Hun lover masse girlpower denne gang.

NYTT FORSØK: Iselin Guttormsens deltakelse i Skal vi danse i fjor ble brått avsluttet under første sending da hun fikk vite at hun hadde et brudd i ankelen. Hun er derfor lykkelig over å ha fått en ny sjanse med den samme dansepartneren. FOTO: NTB.
NYTT FORSØK: Iselin Guttormsens deltakelse i Skal vi danse i fjor ble brått avsluttet under første sending da hun fikk vite at hun hadde et brudd i ankelen. Hun er derfor lykkelig over å ha fått en ny sjanse med den samme dansepartneren. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

– Jeg kommer til å ha kronisk nervøs mage fremover, skriver kjendis-sexolog Iselin Guttormsen (35) i et innlegg på sin Instagram-konto.

Men den frittalende damen virker ikke nervøs når KK møter henne under presselanseringen av «Skal vi danse»-deltakerne.

I år, som blir den 18. sesongen av det populære TV2-programmet, er det «all stars»-sesong. Noe som betyr at hun vil danse i godt selskap med tidligere vinnere, deltakere og publikumsfavoritter.

«Girlpower»

Forberedt på å gjøre opp for det tapte fra i fjor, da hun brakk ankelen under første sending, forteller hun at det vil være personlige budskap å lete etter i musikken hun har valgt.

– Denne sesongen vil jeg være en stemme til alle kvinner der ute spesielt som ikke tør å bruke sin og som bruker den, men ikke blir hørt, sier hun og forteller hvordan hun vil vise det på best måte:

– Ved å uttrykke budskap og følelsen gjennom dansen, men også i musikken som blir valgt til. Så det er nøye plukket ut hva vi skal danse til. Derfor er tekstene verdt å høre på og å se på stegene i dansen.

Hun sier at de så langt bare har fått vite om den første dansen de skal gjennomføre og den kan hun ikke fortelle så mye om enda, men hun lover at det blir «girlpower».

– Jeg tenker at i år skal programmet ha litt ekstra fokus på historiene til alle kjendisene som skal være med. Jeg har veldig mye jeg har lyst å fortelle og formidle gjennom dans, både personlig historier, men også saker jeg brenner for.

Det er noe hun sier hennes fantastiske dansepartner, Catalin Mihu skal hjelpe med.

DANSEPAR: Catalin Mihu og Iselin Guttormsen lover masse girlpower i dansene sine fremover, noe man kan høre i tekstene og se i stegene. FOTO: NTB.
DANSEPAR: Catalin Mihu og Iselin Guttormsen lover masse girlpower i dansene sine fremover, noe man kan høre i tekstene og se i stegene. FOTO: NTB. Vis mer

«Skyndter seg sakte»

Både Iselin og Catalin er glad for å være gjenforent. De var nemlig også partnere i fjor frem til Iselin måtte trekke seg på grunn av at hun brakk ankelen. De hadde i utgangspunktet fått beskjed om at ingen av deltakerne i år fikk danse med tidligere partnere. Det var derfor en opptur da de fikk lov å danse sammen likevel.

– Det var trist når hun skadet foten i fjor, men jeg er glad for at vi får en ny sjanse, sier Catalin.

– Men hvordan har det gått med foten din?

– Det har gått fint, men den har brukt åtte måneder på å gro så det har sittet i lenge. Jeg har ikke fått lov å belaste foten veldig mye, derfor har det vært aktiv hvile i sommer. Jeg skal skyndte meg sakte og jeg skal ikke rett tilbake på jive, ler hun.

Hun råder andre til å varme opp før de trener, for det er lett å få skader og da spesielt når man danser siden man bruker muskler og sener man ikke er vant til.

I likhet med hva flere andre deltakere, blant annet Katrine Moholt, har sagt vil også hun og Catalin fokusere på seg selv istedenfor å se på hva de andre får til. Iselin vil derfor ikke røpe hvem hun ser på som sin tøffeste konkurrent, men har likevel noen tanker om årets vinner:

– Uansett hvem som vinner, så håper jeg det blir en kvinnelig kjendis.

«Takket være mamma»

– Det er flere småbarnsmødre med i år, tror du det blir litt kniving dere mødre imellom om hvem som gjør det best?

– Ja det kan godt være. Nå er det masse rå damer som er med, masse girlpower og masse styrke. Jørgine har jo akkurat født og Triana har født og - hva disse damene får til! skryter hun.

Men Iselin får det til hun også. I fjor høst ble hun singel igjen for første gang på elleve år. Hun og hennes ekssamboer har to døtre sammen og hun har tidligere uttalt at det var et tøft brudd, men at hun med tiden har blitt lykkelig som singel. Hun kjenner seg godt igjen i det å sjonglere mange baller samtidig.

– Jeg er alenemamma annenhver uke og vi mødrene her sjonglerer arbeidsliv, familieliv, barn, hus, jobb også er det dansing på toppen av det. Altså det er ekstremt imponerende.

– Hvordan får du til dette med tidsklemma?

– Det er takket være min mor, som er blitt pensjonist. Så hun kommer til å hjelpe til masse. Og annenhver uke har jeg barnefri, så da blir det å utnytte hver eneste time til dans.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer