Meghan eksmann

Slik var Meghans ekteskap med filmprodusent Trevor Engelson

Skilsmisse etter bare 18 måneder.

MEGHANS EKSMANN: Før prins Harry var Meghan gift med den amerikanske filmprodusenten Trevor Engelson. Det ble et kortvarig ekteskap. VIDOEO: KK Vis mer
Publisert

Lenge før Meghan Markle (38) ble en del av den britiske kongefamilien, var hun gift med den amerikanske filmprodusenten og talentspeideren Trevor Engelson (43).

Meghan og Trevor begynte å date allerede i 2004, men giftet seg ikke før høsten 2011. Bryllupet sto på det eksklusive hotellet Jamaica Inn i Ocho Rios på Jamaica. Her var mamma Doria Ragland (63) til stede, mens pappa Thomas Markle (75) uteble - i likhet med det han gjorde da Meghan inngikk sitt andre ekteskap noen år senere.

På den tiden var Meghan på vei mot å gjøre karriere i Hollywood, gjennom rollen som advokatfullmektig Rachel Zane i tv-serien Suits - en rolle hun hadde i hele syv sesonger før hun forlovet seg med den britiske prinsen. Dette innebar mye reising, og Meghan tilbrakte mye tid i Canada, mens ektemannen var i parets hjem i Los Angeles.

Men bare 18 måneder senere var bruddet et faktum. I august 2013 ble skilsmissen offisiell, og uforenelige forskjeller ble oppført som grunn for skilsmissen.

EKSMANNEN: Meghan var gift i med den amerikanske filmprodusenten Trevor Engelson fra 2011 til 2013. FOTO: NTB scanpix
EKSMANNEN: Meghan var gift i med den amerikanske filmprodusenten Trevor Engelson fra 2011 til 2013. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Avslørte terminen

Meghan giftet seg med prins Harry (35) 19. mai 2018, og bare to uker senere annonserte eksmannen Trevor at han hadde forlovet seg med den 10 år yngre ernæringsfysiologen Tracey Kurland. Paret hadde datet siden november 2017 - omtrent da Meghan og Harry annonserte forlovelsen.

BLIR FORELDRE: Ekteparet Tracey Kurland og Trevor Engelson venter sitt første barn denne høsten. Her fra en filmpremiere i Los Angeles sommeren 2019. FOTO: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Ekteparet Tracey Kurland og Trevor Engelson venter sitt første barn denne høsten. Her fra en filmpremiere i Los Angeles sommeren 2019. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Bryllupet sto i California den 11. mai 2019 - og nå har ekteparet annonsert at de skal bli foreldre for første gang. På sin lukkede Instagram-profil, har 43-åringen bekreftet den gledelige babynyheten, ifølge Daily Mail.

«Fremtidens «Årets beste mor og datter», og pappa har ikke sjans! Det beste jeg noen gang har produsert. Jenta mi, jeg er så spent på å møte deg i september!», skriver Trevor til et bilde av seg selv som holder på konas mage. De har begge to munnbind over munnen, på grunn av de strenge koronarestriksjonene.

Meghan ble selv mor for første gang den 6. mai 2019, da sønnen Archie Harrison-Mountbatten kom til verden i London.

DEN GANG DA: Meghan og Trevor begynte å date i 2004, og giftet seg i 2011. 18 måneder senere var bruddet et faktum. I dag er de lykkelige på hver sin kant.
DEN GANG DA: Meghan og Trevor begynte å date i 2004, og giftet seg i 2011. 18 måneder senere var bruddet et faktum. I dag er de lykkelige på hver sin kant. Vis mer

Bor i samme by

Trevor Engelson eier sitt eget filmproduksjonsselskap, som står bak filmer som All About Steve med Bradley Cooper og Sandra Bullock, og Remember Me med Robert Pattionson i hovedrollen. Den vordende moren Tracey er i tillegg til å være ernæringsfysiolog også datter av finansmannen og multimillionæren Stanford Kurland (67).

I likhet med Trevor og Tracey, bor også Meghan og Prins Harry i Los Angeles. Etter at det tidligere i år ble kjent at de to ønsket å frigjøre seg fra det britiske kongehuset, flyttet de først til Canada og siden til Los Angeles - der Meghan er født og oppvokst.

Se video av Meghan og Trevors tid som kjærester og ektepar i videoen øverst i saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer