Meghan eksmann

Slik var Meghans ekteskap med filmprodusent Trevor Engelson

Skilsmisse etter bare 18 måneder.

MEGHANS EKSMANN: Før prins Harry var Meghan gift med den amerikanske filmprodusenten Trevor Engelson. Det ble et kortvarig ekteskap. VIDOEO: KK Vis mer
Publisert

Lenge før Meghan Markle (38) ble en del av den britiske kongefamilien, var hun gift med den amerikanske filmprodusenten og talentspeideren Trevor Engelson (43).

Meghan og Trevor begynte å date allerede i 2004, men giftet seg ikke før høsten 2011. Bryllupet sto på det eksklusive hotellet Jamaica Inn i Ocho Rios på Jamaica. Her var mamma Doria Ragland (63) til stede, mens pappa Thomas Markle (75) uteble - i likhet med det han gjorde da Meghan inngikk sitt andre ekteskap noen år senere.

På den tiden var Meghan på vei mot å gjøre karriere i Hollywood, gjennom rollen som advokatfullmektig Rachel Zane i tv-serien Suits - en rolle hun hadde i hele syv sesonger før hun forlovet seg med den britiske prinsen. Dette innebar mye reising, og Meghan tilbrakte mye tid i Canada, mens ektemannen var i parets hjem i Los Angeles.

Men bare 18 måneder senere var bruddet et faktum. I august 2013 ble skilsmissen offisiell, og uforenelige forskjeller ble oppført som grunn for skilsmissen.

Avslørte terminen

Meghan giftet seg med prins Harry (35) 19. mai 2018, og bare to uker senere annonserte eksmannen Trevor at han hadde forlovet seg med den 10 år yngre ernæringsfysiologen Tracey Kurland. Paret hadde datet siden november 2017 - omtrent da Meghan og Harry annonserte forlovelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer