Adele

Slik vil Adele forklare skilsmissen for sønnen

Hun er tilbake. Og nå vil hun fortelle sin historie.

NY KJÆRESTE: Tidligere i år ble det ble offentliggjort at Adele dater sportsagenten Rich Paul. Han har grunnlagt Klutch Sports Group som representerer flere NBA- og NFL-spillere, blant annet basketballstjernen LeBron James. Foto: NTB
NY KJÆRESTE: Tidligere i år ble det ble offentliggjort at Adele dater sportsagenten Rich Paul. Han har grunnlagt Klutch Sports Group som representerer flere NBA- og NFL-spillere, blant annet basketballstjernen LeBron James. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den anerkjente artisten har rørt mange sjeler med sine hjerteskjærende kjærlighetssanger som Someone Like You og Rolling in the Deep. Adele Adkins (33) har gitt ut tre album som til sammen har hentet inn 15 Grammy-priser. Så forsvant hun fra rampelyset.

Det har gått seks år siden hun sist ga ut en låt. Helt til Easy on me, hennes siste låt ble sluppet 15. oktober, som etter det første døgnet ble den mest streamede låten på Spotify noensinne.

Og med det kan vi konkludere med at Adele har vært savnet.

«Go easy on me»

I et ferskt intervju med britiske Vogue forteller hun om opp- og nedturene etter 2016 - året hun sist gjorde et intervju. En pandemi og en skilsmisse senere, kan hun fortelle at hun er veldig klar for å gi ut ny musikk.

- Jeg føler at dette albumet er selvdestruktivt, selv-reflekterende og en form for selv-befrielse. Men jeg er klar. Jeg vil virkelig at folk skal høre min side av historien denne gangen, sier hun til Vogue.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer