Slutter denne søsteren i «Keeping Up With The Kardashians»?

40-åringen innrømmer å ha tenkt tanken!

SAMMENSVEISET: De krangler ofte så busta fyker, men disse berømte realitysøstrene holder sammen i tykt og tynt. FOTO: Instagram
SAMMENSVEISET: De krangler ofte så busta fyker, men disse berømte realitysøstrene holder sammen i tykt og tynt. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Kardashian-familien har vært i rampelyset i over et tiår.

Første episode av gjengens helt egne realityprogram kom på lufta i 2007, og fansen har fått bli med dem gjennom utallige opp- og nedturer siden den gang; forhastede giftermål og påfølgende skilsmisser, utroskap, høylytte krangler, fødsler, bilulykker, et væpnet ran... Listen er lang!

Det er ingen tvil om at den berømte søskenflokken håver inn enorme summer på tilværelsen som realitystjerner, men medaljen har som kjent en bakside.

Et godt eksempel er mangelen på privatliv. Ikke bare for programmets hovedattraksjoner selv – Kim, Khloé og Kourtney – men også for barna deres.

Dét, samt at hun ønsker mer tid med sine tre små, skal være grunnen til at Kourtney vurderer å takke for seg i «Keeping Up With The Kardashians».

LES OGSÅ: 12 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Ryktet har florert i lengre tid, men nå har 40-åringen selv kommentert spekulasjonene hos The Real:

– Hver dag er forskjellig. Akkurat nå er jeg tilfreds med hvordan jeg har det, men jeg har absolutt mine øyeblikk hvor jeg tenker på det. Livet er tross alt kort og man vil være lykkelig når man lever det.

Mon tro om neste sesong – som forøvrig blir den attende i rekken – blir et familiemedlem fattigere?

I det samme intervjuet forteller Kourtney at hun ofte stiller seg spørsmål om når man skal si seg fornøyd med det man har. Som det sies: Mye vil ha mer.

– Når er det nok? Jeg tenker mye på det. Jeg vil ikke gå glipp av visse ting som å hjelpe ungene mine med lekser eller å følge dem til forskjellige aktiviteter etter skolen, sier trebarnsmoren.

LES OGSÅ: Slik tjente Kim Kardashian 18 millioner på noen minutter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer