Slutter denne søsteren i «Keeping Up With The Kardashians»?

40-åringen innrømmer å ha tenkt tanken!

SAMMENSVEISET: De krangler ofte så busta fyker, men disse berømte realitysøstrene holder sammen i tykt og tynt. FOTO: Instagram
SAMMENSVEISET: De krangler ofte så busta fyker, men disse berømte realitysøstrene holder sammen i tykt og tynt. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Kardashian-familien har vært i rampelyset i over et tiår.Første episode av gjengens helt egne realityprogram kom på lufta i 2007, og fansen har fått bli med dem gjennom utallige opp- og nedturer siden den gang; forhastede giftermål og påfølgende skilsmisser, utroskap, høylytte krangler, fødsler, bilulykker, et væpnet ran... Listen er lang!Det er ingen tvil om at den berømte søskenflokken håver inn enorme summer på tilværelsen som realitystjerner, men medaljen har som kjent en bakside.Et godt eksempel er mangelen på privatliv. Ikke bare for programmets hovedattraksjoner selv – Kim, Khloé og Kourtney – men også for barna deres.Dét, samt at hun ønsker mer tid med sine tre små, skal være grunnen til at Kourtney vurderer å takke for seg i «Keeping Up With The Kardashians».

LES OGSÅ: 12 år siden premieren: Slik så Kardashian-familien ut i første sesong

Ryktet har florert i lengre tid, men nå har 40-åringen selv kommentert spekulasjonene hos The Real:– Hver dag er forskjellig. Akkurat nå er jeg tilfreds med hvordan jeg har det, men jeg har absolutt mine øyeblikk hvor jeg tenker på det. Livet er tross alt kort og man vil være lykkelig når man lever det.Mon tro om neste sesong – som forøvrig blir den attende i rekken – blir et familiemedlem fattigere?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer