Ryan Gosling:

Smelt! Endelig viser Ryan Gosling frem datteren Esmeralda (3)

Far og datter koste seg med iskrem i vårsolen.

RYAN GOSLING: Hollywood-kjekkasen blir om mulig enda mer kjekk med sin skjønne datter i armene. Her har far og datter tatt en iskrem-pause på Jeni's Splendid Ice Cream-butikk i Los Angeles i slutten av april. FOTO: NTB Scanpix
RYAN GOSLING: Hollywood-kjekkasen blir om mulig enda mer kjekk med sin skjønne datter i armene. Her har far og datter tatt en iskrem-pause på Jeni's Splendid Ice Cream-butikk i Los Angeles i slutten av april. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2011 begynte to av Hollywoods største stjerner, Eva Mendes (44) og Ryan Gosling (37), å date hverandre etter å ha jobbet sammen på filmen The Place Beyond the Pines. Men de to Hollywood-stjernene holdt en lav profil, og det har de gjort siden.

Nøyaktig tre år etter at de to hadde begynt å date ble de foreldre til datteren Esmeralda Amada Gosling, som ble født 12. september 2014. I 2016 ble de på nytt foreldre til en liten jente, da datteren Amada Lee Gosling kom til verden 29. april.

Det profilerte paret har valgt å holde privatlivet unna offentligheten, og stiller sjeldent sammen på rød løper. Også barna har de ønsket å skjerme, og vi har derfor kun sett dem ved et par anledninger - da fotografert av paparazzifotografer sammen med sine foreldre.

LES OGSÅ: Her er kjendisfedrene som viser at de har et pappahjerte av gull!

Er bevisst på å overføre sine cubanske røtter til døtrene

Eva Mendes, som er datter av cubanerne Eva Pérez Suárez og Juan Carlos Méndez, åpnet opp om familielivet i et intervju med People Chica høsten 2017, og forteller at hun er bevisst på å overføre sine cubanske røtter til døtrene.

PROFILERT PAR: Til tross for at Eva Mendes og Ryan Gosling er et av Hollywoods hotteste par, har de to vært bevisst på å holde privatlivet unna offentligheten. Her fra Toronto International Film Festival høsten 2012. FOTO: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Til tross for at Eva Mendes og Ryan Gosling er et av Hollywoods hotteste par, har de to vært bevisst på å holde privatlivet unna offentligheten. Her fra Toronto International Film Festival høsten 2012. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Esmeralda snakker for det meste spansk-engelsk akkurat nå. Det er veldig søtt. Hun er definitivt tospråklig, og det er viktig for oss at hun ikke bare er kjent med språket, men også kulturen, sier hun, og legger til:

- Min mor bor 15 minutter unna oss, og det gjør det lettere. Hun snakker spansk til jentene og lager cubansk mat til dem. Dessuten hører vi alltid på cubansk musikk. Det er en stor del av livet vårt, og jeg ville ikke hatt det på noen annen måte.

I et stort intervju med GQ Magazine åpnet også Ryan Gosling opp om farsrollen - og det er ingen tvil om at han stortrives! Han takker også samboeren Eva for å være hva han betegner som «drømmemamma».

- Man hører så mye om hvordan det er å ha barn, og så oppdager man at alle klisjeene er sanne. Jeg tenkte at alt kom til å bli forandret, men før man faktisk erfarer det, så har man ikke grunnlag for å forstå hva folk egentlig snakker om. (...) Jeg vet bare hvordan det er å ha mine egne barn, og ut ifra min situasjon er Eva drømmemamma og de er drømmebarn - så for meg lever jeg selve drømmelivet akkurat nå. Jeg føler jeg drømmer alt. Jeg er så utrolig heldig!

SMELT!

LES OGSÅ: David Beckham fikk tyn for kyssebilde med datteren Harper (6): - Hvor skal vi sette grensen til slutt?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer