JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston

Smoothien Jennifer Aniston (47) drikker HVER morgen

Oppskriften er superenkel!

SUPERSMOOTHIE: Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit
SUPERSMOOTHIE: Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit Vis mer

Hvem skulle tro at «Friends»-stjernen Jennifer Aniston om ikke lenge runder 50? Man kan absolutt si at Hollywood-yndlingen holder seg umåtelig godt, og mange av oss har nok lurt på hva hemmeligheten hennes er. Nå har vi fått svaret!

I et intervju med nettstedet Well & Good avslører Emmy-vinneren hva hennes morgenrutiner er, og personlig er hun overbevist om at smoothien hun drikker hver morgen får huden hennes til å gløde.

- Jeg blander rent protein (for eksempel chiafrø) med bananer, blåbær, frosne kirsebær, stevia, en mix av grønnsaker, maca-pulver og litt ren kakao. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med en sitronskive.

Hun bruker også kollagen-pulver i smoothien, som hun mener gjør underverker.
- Jeg ser virkelig en forskjell! Neglene mine er sterkere og sunnere – hvordan forklarer du det? Den gløden! Det fungerer på en måte fra innsiden ut.

Trener fem ganger om dagen i fem minutter

Dersom hun av en eller annen grunn ikke drikker smoothie til frokost, spiser hun eggerøre med avokado eller sunn havregrøt med banan.

GOD GIFT: Jennifer Aniston giftet seg med skuespiller Justin Theroux (44) i en hemmelig seremoni i deres Bel Air-hjem 5. august i fjor. Foto: NTB Scanpix
GOD GIFT: Jennifer Aniston giftet seg med skuespiller Justin Theroux (44) i en hemmelig seremoni i deres Bel Air-hjem 5. august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På treningsfronten er 47-åringen en svoren tilhenger av yoga, pilates, spinning og intervalltrening. Anistons personlige trener Kathy Kaehler har tidligere avslørt hvordan superstjernen holder seg i toppform:

- Hun har en travel hverdag, men klarer likevel å presse inn 5 X 5-minutters treningsøkter hver eneste dag. Her er treningsprogrammet hennes:

  • Ett minutt hoppetau
  • Ett minutt tricep dips
  • Ett minutt tricep kickbaks med bånd
  • Ett minutt push-ups inntil en vegg
  • Ett minutt push-ups på gulvet
     

- Jennifer vet at hun må se positivt på livet og ta vare på både kropp og sinn for å holde seg ung. Er du stresset vil du se slik ut. Gjør du en innsats for å se glad ut vil det synes på hele deg, sa Kaehler til Look magazine i fjor.

Jennifer Aniston har vært allemannseie siden begynnelsen av 90-tallet, da hun fikk rollen som den bortskjemte og sosiale jenta Rachel Green – med kanskje en av verdens mest berømte hårfrisyrer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: