Jennifer Aniston

Smoothien Jennifer Aniston (47) drikker HVER morgen

Oppskriften er superenkel!

JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem skulle tro at «Friends»-stjernen Jennifer Aniston om ikke lenge runder 50? Man kan absolutt si at Hollywood-yndlingen holder seg umåtelig godt, og mange av oss har nok lurt på hva hemmeligheten hennes er. Nå har vi fått svaret!

I et intervju med nettstedet Well & Good avslører Emmy-vinneren hva hennes morgenrutiner er, og personlig er hun overbevist om at smoothien hun drikker hver morgen får huden hennes til å gløde.

- Jeg blander rent protein (for eksempel chiafrø) med bananer, blåbær, frosne kirsebær, stevia, en mix av grønnsaker, maca-pulver og litt ren kakao. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med en sitronskive.

Hun bruker også kollagen-pulver i smoothien, som hun mener gjør underverker.- Jeg ser virkelig en forskjell! Neglene mine er sterkere og sunnere – hvordan forklarer du det? Den gløden! Det fungerer på en måte fra innsiden ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer