<strong>JENNIFER ANISTON:</strong> «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
JENNIFER ANISTON: «Friends»-stjernen har akkurat fylt 47 år, men spør du oss ser hun heller ut som hun er i begynnelsen av 30-årene! Er hemmeligheten smoothien hun drikker til frokost hver dag? Dette bildet er tatt i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston

Smoothien Jennifer Aniston (47) drikker HVER morgen

Oppskriften er superenkel!

Publisert
Sist oppdatert
<strong>SUPERSMOOTHIE:</strong> Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit
SUPERSMOOTHIE: Jennifer sverger til en smoothie med blant annet chiafrø, banan og blåbær. Foto: Bon Appetit Vis mer

Hvem skulle tro at «Friends»-stjernen Jennifer Aniston om ikke lenge runder 50? Man kan absolutt si at Hollywood-yndlingen holder seg umåtelig godt, og mange av oss har nok lurt på hva hemmeligheten hennes er. Nå har vi fått svaret!

I et intervju med nettstedet Well & Good avslører Emmy-vinneren hva hennes morgenrutiner er, og personlig er hun overbevist om at smoothien hun drikker hver morgen får huden hennes til å gløde.

- Jeg blander rent protein (for eksempel chiafrø) med bananer, blåbær, frosne kirsebær, stevia, en mix av grønnsaker, maca-pulver og litt ren kakao. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med en sitronskive.

Hun bruker også kollagen-pulver i smoothien, som hun mener gjør underverker.
- Jeg ser virkelig en forskjell! Neglene mine er sterkere og sunnere – hvordan forklarer du det? Den gløden! Det fungerer på en måte fra innsiden ut.

Trener fem ganger om dagen i fem minutter

Dersom hun av en eller annen grunn ikke drikker smoothie til frokost, spiser hun eggerøre med avokado eller sunn havregrøt med banan.

<strong>GOD GIFT:</strong> Jennifer Aniston giftet seg med skuespiller Justin Theroux (44) i en hemmelig seremoni i deres Bel Air-hjem 5. august i fjor. Foto: NTB Scanpix
GOD GIFT: Jennifer Aniston giftet seg med skuespiller Justin Theroux (44) i en hemmelig seremoni i deres Bel Air-hjem 5. august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På treningsfronten er 47-åringen en svoren tilhenger av yoga, pilates, spinning og intervalltrening. Anistons personlige trener Kathy Kaehler har tidligere avslørt hvordan superstjernen holder seg i toppform:

- Hun har en travel hverdag, men klarer likevel å presse inn 5 X 5-minutters treningsøkter hver eneste dag. Her er treningsprogrammet hennes:

  • Ett minutt hoppetau
  • Ett minutt tricep dips
  • Ett minutt tricep kickbaks med bånd
  • Ett minutt push-ups inntil en vegg
  • Ett minutt push-ups på gulvet
     

- Jennifer vet at hun må se positivt på livet og ta vare på både kropp og sinn for å holde seg ung. Er du stresset vil du se slik ut. Gjør du en innsats for å se glad ut vil det synes på hele deg, sa Kaehler til Look magazine i fjor.

Jennifer Aniston har vært allemannseie siden begynnelsen av 90-tallet, da hun fikk rollen som den bortskjemte og sosiale jenta Rachel Green – med kanskje en av verdens mest berømte hårfrisyrer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer