«Freaky Friday»:

Snart kommer Freaky Friday som musikal!

Freaky Friday med sanger, kan det bli bedre?

«FREAKY FRIDAY»: Vi lurer på hva slags strofer som kommer ut av Annas munn når hun våkner opp i sin mor Katherines kropp! FOTO: Freaky Friday
«FREAKY FRIDAY»: Vi lurer på hva slags strofer som kommer ut av Annas munn når hun våkner opp i sin mor Katherines kropp! FOTO: Freaky Friday Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disneyfilmen kom i 2003, men handlingen er fremdeles klistret i minnet vårt. En mor og en datter som går i tottene på hverandre og ikke klarer å forstå hvorfor den andre gjør eller tenker som den gjør; en typisk tenåringshistorie, men med en magisk tvist! En dag våkner de opp i hverandres kropp, og lærer litt etter litt å forstå seg på hverandres bekymringer, tankesett og handlinger.

Filmen ble en megahit da den kom, og ble blant annet nominert til en Golden Globe. For Lindsay Lohan (31), som spilte tenåringsjenta Anna, var filmen en av hennes første hovedroller på lerretet, og hun vant pris på både MTV Movie Awards og Teen Choice Awards for sine skuespillerprestasjoner i filmen.

Og nå, 15 år senere, er historien børstet støv av, og laget som musikal som skal sendes på Disney Channel til sommeren, hurra! Disney Channel er kanskje en barnekanal, men vi er klare til å boltre oss foran skjermen likevel, for hva kan vel være bedre enn Freaky Friday med sanger?

LES OGSÅ: Trist beskjed til alle Spice Girls-fans

Teaseren er sluppet

Heidi Blickenstaff (46) skal spille den strenge moren Katherine, og Cozi Zuehlsdorff (19) går i fotsporene til Lindsay Lohan og skal spille den rebelske tenåringsjenta Anna.

Her er teaseren:

Nå gleder vi oss bare til hele traileren kommer, og ikke minst til sommeren når musikalen sendes på tv-skjermen. Det er enda ikke avslørt hvilken dato musikalen kommer, men vi holder av alle fredager i kalenderen!

LES OGSÅ: Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag

I mellomtiden kan du mimre tilbake til det tidlige 2000-tallet, og Annas romanse med Jake, spilt av Chad Micheal Murray (36), som samme år skulle vise seg å bli den store kjekkasen i den nye og superpopulære serien «One Tree Hill».

LES OGSÅ: Her er seriene for deg som elsker mote!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer