101 Dalmatinere:

Sneak peek: Se det første bildet av Emma Stone i rollen som Cruella de Vil

Hvor tok pelskåpen veien?

101 DALMATINERE: Emma Stone (30) har kapret rollen som den onde motedesigneren, Cruella de Vil. FOTO: Disney
101 DALMATINERE: Emma Stone (30) har kapret rollen som den onde motedesigneren, Cruella de Vil. FOTO: Disney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer fikk vi vite at det var Emma Stone (30) som skulle spille Cruella de Vil i den nye «101 Dalmatinere»-filmen, og endelig får vi en liten smakebit på hvordan det vil se ut.

I en Twitter-melding publiserte Disney et bilde av den prisbelønnede skuespilleren. Stone er nærmest ugjenkjennelig bak sin sorthvite permanent og «hard» sminke. I tillegg er den lange signaturkåpen som vi husker fra filmen «101 Dalmatinere», byttet ut med en jakke i skinn.

Vi har tidligere sett den rødhårede skjønnheten i filmer som «Crazy, Stupid Love», «Easy A» og musikalen «La La Land». Stone mottok en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i 2017, for sin prestasjon i «La La Land».

I 1996 kom «101 Dalmatinere» ut med Glenn Close (72) i rollen som Cruella de Vil, men i den nye versjonen er det Stone som er klar for å tre inn i Disneys verden som den onde motedesigneren.

Disney-feber

Flere av Disneys klassikere har blitt gjenskapt og utgitt i nye, animerte versjoner. Både «Dumbo», «Aladdin» og «Løvenes konge» har allerede vært å se på kinolerretet – men vi har mer å glede oss til! «Mulan» og «Den lille havfruen» kommer også som fremtidige spillefilmer.

Ikke alle er overbevist over den «nye» Cruella, og flere fans mener hun er mer lik andre ikoniske karakterer. Redaksjonen selv synes Stone er skremmende lik Helena Bonham Carter i rollen som Bellatrix i Harry Potter.

I «101 Dalmatinere» fra 1996, stjeler Cruella valpene for å lage sin helt egen pelskåpe av dem. Hvorvidt vi får følge jakten på en splitter ny pelskåpe i den kommende filmen, gjenstår å se.

Filmen forventes å ha kinopremiere den 28. mai 2021, skriver Variety.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer