Kjendisbrudd 2016

Snipp, snapp, snute - så var dét kjærlighetsforholdet ute...

Disse kjendisbruddene sjokkerte oss mest i 2016!

Publisert
Sist oppdatert

Et nytt år er straks omme, og i likhet med alle tidligere år har amors piler også i år skutt fart og sørget for nye romanser og kjærestepar - men det er jo også slik at mange forhold har tatt slutt og 2016 er intet unntak. Noen forhold hadde akkurat startet, mens andre hadde holdt sammen i flere år.

Det er alltid trist når kjærlighetsforhold tar slutt. Men noen brudd går sterkere inn på oss enn andre - kanskje nettopp fordi den sterke tilhørighet de har vist overfor hverandre fikk oss til å tro på at kjærligheten overvinner alt? Under har vi samlet de mest sjokkerende kjendisbruddene fra året som er gått. Sukk!

LES OGSÅ: Disse 13 parene sluttet å elske hverandre i 2016

Vi starter med topp tre internasjonale kjendisbrudd: 

1. Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52)

Dette er uten tvil det bruddet fra 2016 som sjokkerte oss mest. Ja, nyheten slo jo praktisk talt ned som lyn fra klar himmel! Etter 11 år - to av dem som mann og kone - opplyste skuespiller Angelina Jolie den 20. september, ifølge TMZ, at hun hadde tatt ut skilsmisse fra skuespillerektemannen som hun giftet seg med i en romantisk seremoni i Frankrike i 2014. Hun oppga betegnelsen «irreconcilable differences» som begrunnelse for skilsmissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer